2777
عنوان

بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 38 پست
همه کس ک پدر نمیشن 🥺

الان بابای من بود ابجیم ۶ سال افسردگی حاد داشت ۲ بار اقدام خودکشی کرد هرروز خونمون دعوا بود من اونموقع ۵ سالم بود حتی جلوی منم رعایت نکرد موقع ی دعوا صندلی رو محکم زد زمین و پایه ی صندلی چوبی شکست .. به شدت غرغرو سر همچی غر میزد واقعا خستمون کرده بود

و توکل میکنم برخدا زیرا خدا بر بنده اش کافیست❤️ضمنن دخترم آقایون لطفا درخواست ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر منم دلیل جلسات تراپی من و خواهرمه

-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند.
اخی چرا؟اگ خواستی بگو

به شدت مودی هست یعنی بعضی وقتا مثل فرشته هاست اما خدا نکنه اگه صبرش تموم شه زندگی رو زهرمار میکنه انقدر که الکی به آدم اخم میکنه بدجور گیر میده دعوا میکنه

الان از صبح سر کوچیک ترین چیز خیلی بدرفتاری کرده با من

مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد لطفاً دوباره تماس بگیرید 

اسی بابات چرا رفته؟ چند سالته؟

من 16

قضیش پیچیدس

ولی کلی بگم مامانم یه کاری کرد بابام معتاد شد

مامانمم ولم کرد ولی نبودن مامانم و حس نکردم فقط بابام

کاربر هات چاکلت 14 ام اون کاربریم تعلیق شد

دقیقا مال ماهم

ذره ای محبت عاطفی تو وجود این مرد نیست

-گاندی:چه دارویی باید تجویز کرد برای ملتی كه گدايی را قناعت مینامند و زندگی در نکبت را صبر میدانند و با تبسمی بر لب اين حماقت را به گردن حكمت خدا میاندازند.
به شدت مودی هست یعنی بعضی وقتا مثل فرشته هاست اما خدا نکنه اگه صبرش تموم شه زندگی رو زهرمار میکنه ان ...

آخی الهی بگردمممم

کاربر هات چاکلت 14 ام اون کاربریم تعلیق شد

عزیزه دلمicon منم بابامو خیلی زود از دست دادم وقتی بچه بودم.

هنوزم ک هنوزه دلم براش تنگ میشه خیلی دوسش داشتم یه فرشته ی زمینی بود.من الان درک میکنم چی میگی...

ایشالله خدا برات جبران کنه

بعدش چی شده؟ اخه گفتی بود؟

ابجیم سرکار رفت و کلا مستقل شد ماهم خونمونو ۴ سال جدا کرده بودیم تا یه ذره بهتر شد ولی باز هم واقعا سخته زندگی باهاش

و توکل میکنم برخدا زیرا خدا بر بنده اش کافیست❤️ضمنن دخترم آقایون لطفا درخواست ندین