2777
2789
عنوان

مردها

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 28 پست
این همه مرد که خرج زنهای هرزه میکنن این هم پسر که خرج دوست دخترشون میکنن ولی بعدش با یکی دیگه ازدواج ...

من منظورم خرج کردن برای تفریح یا خوشگذرونیهای گذرا نیست. منظورم سرمایهگذاری روی آینده ست.

خیلی فرقع بین مردی که برای هیجانِ یک رابطه کوتاهمدت خرج میکنه تا خودش لذت ببره با مردی که برای ساختن یک زندگی پایدار و نشون دادنِ جدی بودنِ نیتش خرج میکنه

مردی ک خرج بخواد کنه ی روزه دوروزه براش مهم نیست خرج میکنه.مردی ک زن داره با یکی دیگه میره تو رابطه ...

من منظورم خرج کردن برای تفریح یا خوشگذرونیهای گذرا نیست. منظورم سرمایهگذاری روی آینده ست.

خیلی فرقع بین مردی که برای هیجانِ یک رابطه کوتاهمدت خرج میکنه تا خودش لذت ببره با مردی که برای ساختن یک زندگی پایدار و نشون دادنِ جدی بودنِ نیتش خرج میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان تو خودت رو با ماشین یکی میدونی؟یعنی ارزشت در حد ماشینه؟انقد بدم میاد زن رو به یه کالا یا وسیله ...

یا خدا

دوستان چرا انقد برداشت منفی از این حرف کردین،

بابا منظورم خرج کردن برای تفریح یا خوشگذرونیهای گذرا نیست. منظورم سرمایهگذاری روی آینده ست.

اول درست ب حرفم فکنید بعد بگید

من منظورم خرج کردن برای تفریح یا خوشگذرونیهای گذرا نیست. منظورم سرمایهگذاری روی آینده ست. خیلی فرقع ...

شما میگی اگه خرج نکنه یا نمیخواد تعهد بده یا آینده نمیبینه

الان میگی فرق داره خرج کردن برای کوتاه مدت و نیاز

خب فرق خرج کردن رو بگو نکه بگی خرج نمیکنه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

شما میگی اگه خرج نکنه یا نمیخواد تعهد بده یا آینده نمیبینهالان میگی فرق داره خرج کردن برای کوتاه مدت ...

ببین، مثل این میمونه که یکی برای خرید یه لباسِ شیک و گرونقیمت برای یه مهمونی خرج کنه (خرج برای لذت لحظهای)، ولی یکی دیگه تمام پساندازش رو بذاره برای پیشپرداخت خونه یا خرید وسیلهای که به زندگیش نظم بده (سرمایهگذاری برای آینده). من منظورم اون دسته دومه؛ مردی که وقتی میخواد وارد فاز جدی زندگی بشه، منابعش رو صرفِ ساختن میکنه، نه فقط مصرف کردن

من دارم درباره ماهیتِ هزینه کردن حرف میزنم. هزینه کردنِ مصرفی با هزینه کردنِ تجمعی و ساختنی فرق داره. وقتی میگم خرج نمیکنن، منظورم اینه که برای تغییرِ ساختارِ زندگی و ی زندگی امن، هزینه و تلاش نمیکنن

د

کلا مرد جماعت وقتی دختری رو دوست داشته باشه براش هزینه میکنه

هزینه یعنی پول وقت ، انرژی

اگر نمیکنه یعنی اون دختر رو ارزشمند نمیدونه و دوسش نداره

نمیدونم چرا بعضی پیکمی ها هزینه نکردن رو میندازن گردن اوضاع اقتصادی

آقا پسری که خرج نکرد برات دوستت نداره

برون ز خویش کجا میروی؟ جهان خالیست

من منظورم خرج کردن برای تفریح یا خوشگذرونیهای گذرا نیست. منظورم سرمایهگذاری روی آینده ست. خیلی فرقع ...

مردارو خیلی آقا و باشخصیت تصور کردی نه عزیزم ازاین خبرا نیست، مردا هرجا منفعتشون باشه خرج میکنن و هرجا نفع نداشته باشه خرج نمیکنن

💜🪻🍇

من منظورم خرج کردن برای تفریح یا خوشگذرونیهای گذرا نیست. منظورم سرمایهگذاری روی آینده ست.خیلی فرقع ب ...

والا میشناسم مردی رو ک زن و بچه داره برا دوست دخترش طلا و ماشین میخره

پروف خودمم شات نگیرید