2777
2789
عنوان

مردها

246 بازدید | 30 پست

مردا وقتی بخوان ماشین شونو عوض کنند، خرجش نمی کنند.

یعنی چی

یعنی مردا معمولا وقتی قصد دارند با کسی رابطه جدی و بلند مدت بسازن، روی اون رابطه سرمایه گذاری میکنن، اگه خرج نکنه یعنی یا نمیخواد تعهد بده یا آینده ای در اون رابطه نمیبینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه مرد که خرج زنهای هرزه میکنن

این هم پسر که خرج دوست دخترشون میکنن ولی بعدش با یکی دیگه ازدواج میکنن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

🙂👌

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

واقعیت داره

نه

مردها برای لذت شون خرج میکنن میخواد ماشین باشه میخواد زن هرزه باشه میخواد بازی باشه سفر باشه و...

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀