2777
2789
عنوان

درد غربت

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 39 پست
الان که دانشگاها معمولا مجازی ان درد غربت ندارنبعدم ارشد دو ساله فوقش برو شهر دیگه کلی هم تجربه کسب ...

ما کار آزمایشگاهی زیاد داریم هر اتفاقی بیفته اول و آخرش باید بریم حضوری پاس کنیم

بعدشم مطمئنین مجازیه؟ فعلا که هیچی نگفتن....

مگر اینکه دوباره ج بشه مجازی کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب خوابگاه بدن مشکل من چیز دیگس

عادت میکنی منم اولش گریه میکردم الان یک جوری عادت کردم دیگه نمیتونم جدا شم

کلا خوابگاه همینجوری ، دوستم درسش تموم شد یک ماه بیشتر موند برنمیگشت😂

تاحالا خوابگاهی نبودی؟

🌙✨️

تقریبا خوبهبستگی داره هرچی دانشگاه بهتر برم و رزومه بهتری داشته باشم شانسم بیشتره

چرا سرکار نمیرین برای تجربه🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
عادت میکنی منم اولش گریه میکردم الان یک جوری عادت کردم دیگه نمیتونم جدا شمکلا خوابگاه همینجوری ، دوس ...

نه نبودم لیسانسم شهر خودم بود

من آدمش نیستم

خیلی درونگرام

بعیده بتونم باکسی دوست بشم تنها میمونم😔

من شمال شرق کشورم بعد دانشگاه های که رشته منو دارن ملایر و مراغه هستخیلی دورهمال شماهم همینطور دور ب ...

من ۴ ساعت فاصله دارم ولی دوستم ۱۴ ساعت تو راهه اون یکی حدود ۲ روز

🌙✨️

نه نبودم لیسانسم شهر خودم بودمن آدمش نیستمخیلی درونگرامبعیده بتونم باکسی دوست بشم تنها میمونم😔

فک میکنی

من تا سال ۱۲ ام با پدرم می رفتم مدرسه و برمیگشتم به شدت درونگرا و حساس و وابسته بودم

بعد یک ماه عادت کردم

کلی تجربه جدید کسب کردم مهارت های ارتباطی ام بهتره شده خیلی

با هم اتاقی هام دوست صمیمی ، شبا تا ۴ صبح کارت بازی میکنیم عصرا بیرون میریم میرقصیم آشپزی کافه فال😂

خیلی خوش می گذره

🌙✨️

فک میکنی من تا سال ۱۲ ام با پدرم می رفتم مدرسه و برمیگشتم به شدت درونگرا و حساس و وابسته بودم بعد ی ...

چه خوب🥹

امیدوارم منم بتونم اونجا با هم اتاقیام ارتباط برقرار کنم

فکر میکنم نچسبم

تو دوره لیسانس بیشتر تنها بودم 😞

گفتم نمیتونم سر هرکاری برمکار مرتبط با رشتمم پیدا نکردم اما گرایشی که برای ارشد میخوام برم خوبه کار ...

درونگرایی خیلی سخته من خودم هم درونگرا هستم آدم تنهایی رو دوس داره از جمع فراری هستش

خب رشته دیگه چطور؟

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
چه خوب🥹امیدوارم منم بتونم اونجا با هم اتاقیام ارتباط برقرار کنمفکر میکنم نچسبم تو دوره لیسانس بیشتر ...

نا خودآگاه یک اتاق که زندگی کنی اکی میشه

فقط همون اول یک هوو صمیمی نشو کمکم بعد یک ترم

حالا خودت دستت میاد موفق باشی

🌙✨️