2777
عنوان

درد غربت

104 بازدید | 39 پست

من تو زندگیم مشکلات زیادیییییی دارم

زجر کشیدم تونستم لیسانسم بگیرم

یک مشکلی هم دارم ( جسمی) بخاطر همین کار برام پیدا نمیشد

تصمیم گرفتم برای ارشد بخونم

۲۴ ۲۵ سالمه

کنکورمو دادم هنوز نتایج نیومده اما میدونم

دانشگاه دولتی شهر خودمون قبول نمیشم چون ظرفیتش پایینه و رنک یک هست رتبه بالا میخواد

شهرای دیگه ای که رشته منو دارن خیلی دورن واقعا اذیت میشم

پول آزاد و غیر انتفاعی هم ندارم

توان اینکه یکسال دیگه پشت کنکور بمونم ندارم چون حالم روحیم خیلی بده

بمونم بدتر میشه رتبم

از الان فکرشو میکنم شهرای کوچیک راه خیلی دور بخوام برم دیوونه میشم درد غربت از الان داره منو میکشه

نمیدونم چیکار کنم هیچ راهی ندارم

خدایاااا چی میشد منم مثل دخترای دیگه همسنام، الان شوهر داشتم ، بچه میداشتم 😭

خوابگاه میدن

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب خوابگاه بدن مشکل من چیز دیگس

پول؟

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
نه اینکه قراره راه دور برممن آدم اجتماعی نیستم نمیتونم دوست و رفیق داشته باشم خیلی تنها میشم

درونگرا هستین؟

آره

چه رشته ای هستین

از رشته های علوم پایه

خب بازار کارش چطوره