2777
2789
عنوان

اشنایی

52 بازدید | 13 پست

خانمهای سایت میشه یکم از راضاتون لوبدین🙂😂

پسرم چون تابحال از این کارا نکردم میپرسم بخوام به دختری مثلا تو پارک یا یه جای عمومی مثلا پاساژ ببینم خوشم اومد چطور برم جلو پیشنهاد بدم و چه تجربه ای ازش دارین سعی کنم برم بحث باز کنم یه طوری دختر بخندونم خوشش بیاد راه میاد که حرفم ادامه بدم

یا رک مودبانه همون اول پیشنهاد بدم اخه دخترا معمولا خیابون اعتماد نمی کنن حس میکنم یکم شیرین بازی دربیارم بهتر باشه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

همون رک و محترمانه خیلی بهتره.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

خیلی موادبانه اجازه میگیری که درخواست بگی

بعد میگی از چهره زیبایی دارین و به دلم نشسته اگه مایل بودین یه خورده هم دیگه رو بشناسیم

انتظار نباید داشته باشی بیشتر وقتا جواب رد میشنوی معذرت خواهی میکنی و میری

کسی هم که واکنش منفی و پرخاشگرانه به درخواست محترمانه داشت همون بهتر که نشه شخصیتش درست نیست

ما به پسرایی که تو خیابون پبشنهاد میدن میگیم مزاحم و با فحش خارمادر ازشون پذیرایی میکنیم بقیه خانوما ...

شعور خانوادگیه دیگه دست خود ادم نیست ولی تو سعی کن یکم فرق کنی نسبت بهشون