2777
2789
من خودم از بچگی درگیرم قبلا دکتر فقط طبق علائم نظرشونو میگفتن ولی الان با تست و آزمایش ثابت شده

من مال دخترم ۱۴ سالشه با آزمایش فهمیدیم الان شما به چی آلرژی دارین داروی خاصی مصرف میکنید اصلا خوب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مال دخترم ۱۴ سالشه با آزمایش فهمیدیم الان شما به چی آلرژی دارین داروی خاصی مصرف میکنید اصلا خوب م ...

من غذاهای دریایی گرد و خاک حشرات مایت خیلی از پارچه ها پتو توت فرنگی هندوانه گوجه خربزه گردو عسل نیش زنبور چنار هلو خیلی زیادن من امپول میزنم الان و اسپری به قرصا هم حساسم عوارضشون برام زیاده فقط نئوتادین میخورم دخترتون به چی حساسن؟

من خودم الرژی دارم هرچی خوردم حساسیت داشتم بدنم میریخت بیرون تست دادم چیزایی که الرژی داشتم مشخص شد دیگه نمیخورم اونارو حذف کردم

لزوما همه کسانی که معاشرت زیادی ندارند،غیر اجتماعی نیستند.اونا فقط تحمل فیلم بازی کردن،حماقت و دروغ شنیدن رو ندارند

من غذاهای دریایی گرد و خاک حشرات مایت خیلی از پارچه ها پتو توت فرنگی هندوانه گوجه خربزه گردو عسل نیش ...

نمی دونم والا فعلا آزمایش serum igeداد بالای ۵۰۰ پزشک عمومی گفت بالای ۵۰۰

نمی دونم والا فعلا آزمایش serum igeداد بالای ۵۰۰ پزشک عمومی گفت بالای ۵۰۰

تست پوستیو من خیلی قبولش ندارم بنظرم تست الکس مطمئن تره البته برا من الکس و پوستی تقریبا یکسال بودن ولی الکس شدیدتر نشون داده بود

تست چی دادین پیش کدوم دکتر باید برم

برو پیش متخصص آسم و آلرژی

لزوما همه کسانی که معاشرت زیادی ندارند،غیر اجتماعی نیستند.اونا فقط تحمل فیلم بازی کردن،حماقت و دروغ شنیدن رو ندارند