2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم چیزی وارد بدن بشه دفع میشه مگر اینکه سوزنی سنجاقی چیزی باشه ناخون فکر نکنم

اونم شش سال گذشته و شش سال سالم بودم الان تنگی نفس گرفتم یه دقه خوبم یه دقه بدم یه مدتم گرفتم خوب شد نزدیک دو ماه پیش یک ماه خوب شد دوباره الان ۱۹ روزه تنگی نفس دارم که لحظه ایه به نظرت از چیه و ایا به اون ناخن مربوط یا نه اکثر نی نی سایتی ها میگن نه مربوط نیست

اونم شش سال گذشته و شش سال سالم بودم الان تنگی نفس گرفتم یه دقه خوبم یه دقه بدم یه مدتم گرفتم خوب ش ...

اره مربوط ب ناخون نباید باشه

اینجوری باشه خیلیا موقعی ک استرس دارن ناخونشونو میخورن دیدی تا حالا ؟! پس همشون باید مشکل ریه داشته باشن ؟

یه دکتر برو

🙂

ولی در عجبم چجوری از شش سال پیش یادت مونده ناخونت رو خوردی 😆 ماشالا ب حافظت

اخه من دقیق یادمه کلاس چهارم بودم خودمونیما خوردم گفتم بره هیچی نمیکنه دیگه وقتی بزرگ که شدم ترسیدم هی یادش افتادم الان میخوام برم کلاس دهم

اخه من دقیق یادمه کلاس چهارم بودم خودمونیما خوردم گفتم بره هیچی نمیکنه دیگه وقتی بزرگ که شدم ترسیدم ...

بعضی اوقاتم هست به خودت یه چیزی رو تلقین میکنی

من خودم از بچگی لبنیات نخوردم بدم میاد. بعد داداشم ک بهم میگفت بخور بدبخت پوکی استخوان میگیری

از بس تو ناخودآگاهم هست ک لبنیات نخورم پوکی استخوان میگیرم ک الان استخوان هام همه درد میکنه باید برم دکتر🤣

🙂

بعضی اوقاتم هست به خودت یه چیزی رو تلقین میکنیمن خودم از بچگی لبنیات نخوردم بدم میاد. بعد داداشم ک ب ...

اخه اون فرق داره عزیزم این یه چیزه که اگه گیر کنه بدبخت میشی اون یه چیز دیگست میتونی از الان شروع به خوردنش کنی