2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جز اینکه بگیمخودتو نشون بده چی میتونیم بگیم

اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

همش دست دخترا نیس متاسفانهپسرا باید بخوان که به دلیل اقتصاد تعداد اینجور پسرا کمتر شدهحرص نخور مگه ...

متاسفانه آمار متاهلین به میلیون ها نفر رسیده من که میبینم همه دارن ازدواج میکنن فقط قسمت ما فلاک زده نمیشه 😐

هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈

سرکار میری؟

تحصیلات؟

حضور تو اجتماع؟

همه اینا همه ولی خب آدم باید شانس داشته باشه یکیو میشناسم اصلا زیاد بیرون نمیرفت زن داییش واسطه شد براش شوهر پیدا کرد 😂🗿

سرکار میری؟ تحصیلات؟حضور تو اجتماع؟همه اینا همه ولی خب آدم باید شانس داشته باشه یکیو میشناسم اصلا زی ...

همین دیگه نه سرکار نمیرم قبلا دانشگاه میرفتم لیسانس صنایع غذاییم همین دیگه شانس داشته ولی من کسی برام واسطه نمیشه مادرم نمیشه چه برسه یکی دیگه

نمیدونم شوهر چی داره که همه دنبالشن؟!الان از زندگیت لذت ببر برودمسافرت برو مهمونی درس بخون حرفه یاد بگیر ، بخدا تو شوهر هیچی پیدا نمیشه اگه هم بخوای بدون عشق و شناخت و هولهولکی شوهر کنی که واویلاس ، هر روز باید بیای تاپیک بزنی که دعوامون شده خیانت دیدم ناراحتم ، پس بیخیال بابا

نمیدونم شوهر چی داره که همه دنبالشن؟!الان از زندگیت لذت ببر برودمسافرت برو مهمونی درس بخون حرفه یاد ...

اخه اینارم ننیزارن خونوادم خیلی بسته ان سنتی

همین دیگه نه سرکار نمیرم قبلا دانشگاه میرفتم لیسانس صنایع غذاییم همین دیگه شانس داشته ولی من کسی برا ...

هیییی💔

سخته واقعا درکت میکنم مجردی بعد یه سنی واقعا دردناکه دلشوره هات بیشتر میشه با این اوضاع اقتصادی فک نکنم دیگه بشه راحت خواستگار جذب کرد پسرا هم اکثرا دنبال بازی و سرگرمی ان

ولی بری سرکار شاید یه راهی باز شد

نمیدونم شوهر چی داره که همه دنبالشن؟!الان از زندگیت لذت ببر برودمسافرت برو مهمونی درس بخون حرفه یاد ...

خب ۳۱ سالش شده دلش ازدواج میخواد خب شاید میره مسافرت تفریح اما روحش احساس خلأ میکنه مگه همش تفریح و بزن برقصه؟ تشکیل خانواده دادن چی؟

مجردی بعد یه سن دردناکه هر چقدر تفریح کنی به ظاهر خوش باشی درونت انگار پوچه

اخه اینارم ننیزارن خونوادم خیلی بسته ان سنتی

باهاشون حرف بزن از راهی که خودت بلدی حتما راضی میشن ، دختر عمه منم همین مشکلو داشت با مادرش حرف زد الان اوکی شده هرروز مسافرت و مهمونی و عشق و حال، تازه دو سال از شما هم بزرگتره