2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 35 پست
خب ۳۱ سالش شده دلش ازدواج میخواد خب شاید میره مسافرت تفریح اما روحش احساس خلأ میکنه مگه همش تفریح و ...

بعضی چیزا دست ماست بعضی چیزا هم نه الان این خانوم باید بشینه تو خونه غصه بخوره که ای من شوهر ندارم؟ نباید از زندگیش لذت ببره؟تو از زندگیت لذت ببر نیمه پر لیوانو نگاه کن اتفاقی هم که دلت میخواد میفته، بله زندگی همش بزن و برقص و شادی و خنده باید باشه که تو ایران خیلی سخته باید براش جنگید ، همین تشکیل خانواده هم باید در راستای لذت بردن طرف باشه نه صرفا بخاطر بایدی که جامعه تعین کرده

خیلی سخته پا به ۳۰ که میزاری نگران میشه ادم

ب سن نگاه نکن و خودتو با هیچکس مقایسه نکن ، اگه دلت ازدواج میخواد بنظرم باید روی خودت کار کنی خودتو قوی کنی شاداب باشی ، اینجوری پسرا جذب میشن ، راسش من اصلا ازدواج سنتی رو قبول ندارم که طرف میشینه خونه تا همسایشون معرفیش کنه ب فلانی🤦🏻♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب سن نگاه نکن و خودتو با هیچکس مقایسه نکن ، اگه دلت ازدواج میخواد بنظرم باید روی خودت کار کنی خودتو ...

تازه وقتی با کسیم بخوام اشنا بشم مادرمم باید حضور داشته باشه

بعضی چیزا دست ماست بعضی چیزا هم نه الان این خانوم باید بشینه تو خونه غصه بخوره که ای من شوهر ندارم؟ ...

درسته ولی آدم نگران میشه نگران آیندش حرف و نگاه سنگین خانوادش اینکه آینده و زندگیت قراره چی بشه همه اینا مغز رو درگیر میکنه و مغز درگیر بشه معمولا طعم واقعی خوشی ها رو هم نمیچشی

هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈

درسته ولی آدم نگران میشه نگران آیندش حرف و نگاه سنگین خانوادش اینکه آینده و زندگیت قراره چی بشه همه ...

دقیقا درست میگی خواهرم ۲۳ سالگی ازدواج کرد ازدواجش خوب نیست ولی ازدواج کرد منم نگرانم واقعا وقتی ادم ۳۰ رو رد میکنه نگران میشه

منم ۳۰ سالمه دیگه کم کم گریه ام نیماد قشنگ گریه ام می گیره الان دوست مادرم زنگ زد گفت پسرش که همسن من بود عقددکرده حالم بد شد به خاطر پسره نبود به خاطر این که خودم هیچی به هیچی دیگه هم ننیخوام بیام این سایت اینجا فقط مینالیم و یک عده مسخره مون میکنند

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/
منم ۳۰ سالمه دیگه کم کم گریه ام نیماد قشنگ گریه ام می گیره الان دوست مادرم زنگ زد گفت پسرش که همسن م ...

همش هم یک حرف تکراری زمان مناسبش برسه ...

زمان منتسبش برسه من تا ۲۵ سالگی قصد ازدواج نداشتم تف تو زمان مناسب

((حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‌ وَ نِعْمَ النَّصیرُ)) با اکانت قبلیم نتونستم بیام اکانت جدید ساختم :/

ازدواج قسمته من ۳۳ نامزد کردم کاملا سنتی در حالی که ۲۳ تو اجتماع بودم و قصد ازدواج داشتم و حتی با ادمهای مختلف رفتم تو رابطه ولی به نتیجه نرسید ان شاالله که یه مرد خوب زودتر سر راهت قرار بگیر من سوره احزاب رو روز جمع با مداد روی یه کاغذ A4 نوشتم با اعرابش چند ساعت وقت برد البته بعد گذاشتم لای لباسم و داخل شیشه گذاشتم گوشه کمد ۳ ماه بعدش ازدواج کردم اگر گره ای وجود داشته باشه به نظرم تاثیر گذار اینو همینجا چند نفر جواب گرفته بودند پیشنهاد دادند منم انجام دادم نمیدونم از اون شد یا نه

درسته ولی آدم نگران میشه نگران آیندش حرف و نگاه سنگین خانوادش اینکه آینده و زندگیت قراره چی بشه همه ...

دقیقا

تو جامعه ما خیلییییی باید و نباید های غلطی وجود داره خیلییییی، خانواده پدری من سنتی هستن و من و هم سن و سالام تو فامیل کفش اهنی پوشیدیم و داریم باهاشون میجنگیم بالاخره یه جایی قبول میکنن یا کوتاه میان ، باید جلو قوانین و عرف های اشتباه ایستاد ، الان من خودم 31سالمه و همه بهم میگن بچه بیار ، بالاخره که باید بیاری، میگم اخه این بایده رو کی تعیین میکنه کی گفته همه باید ازدواج کنن؟ کی گفته همه باید بچه بیارن؟ کی گفته همه باید پسر داشته باشن؟

باید اونجایی نگران اینده بود که برای خودت وقت نزاشتی، وقتی رو خودت کار کردی مهارت داری درس خوندی ورزش کردی هنری یاد گرفتی محتاج هیچکس نیستی چرا باید نگران اینده باشی؟؟