2821
2789
عنوان

کلافه ام

374 بازدید | 13 پست

چرا مادرشوهرم اینجوریه چرا انقد عذابم میده. از یه طرف میگه نوه میخوامو نکنه چیزیته ازیه طرف به شوهرم میگه این از قصد کاری میکنه حامله نشه شوهرمم فک میکنه راست میگه اخه من یه بار بعده اقدام قرص خوردم اینم فهمید. یه بارم که اصن. بی هیچ برنامه ای اقدام کرد که خب نشد بچمون. حالا مامانش دقیق سره تاریخ تخمک گذاریه من میاد جاشو بغل ما پهن میکنه . خودشو میزنه ب مریضی میگه کنارشما باشم شوهرمم میگه اره خیالمون راحت تره.به شوهرم اسمس دادم که مگه نمیخوای اقدام کنی .میگه سره نیازه تو نمیتونم مامانمو ب کشتن بدم اینجوری کنارمه تا حالش بدشه میفهمم.ما اخه خونمون در دسته تعمیره چند وقتی اومدیم خونه مادرش اوایل کاری نداشت بی ازار بود میاد😰😰دقیقا شبه تخمک گذاری پا میشه میاد انگار موشو اتیش زدن😰😰😰😰.زورم میگه میگه نوه میخوام.اخه گرده افشانی کنیم ما با وجوده تو؟.وقتایی که پریودمو خبری نیست نمیاد دقیقا شبای خاص میاد. 

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍
تاریخ تو بهش اشتباه بگو. این ماه دوبار پریود شو  وبهش اشتباه بگو

بیمارم کرده.روانمو به هم ریخته.قبلا اینطوری نبود.

مخالفای نظراته من لطفا ریپلای نکنید❤وای خدا من فکر کردم شدم دوتا ولی سه تام باشوهرم میشیم چهارتاااااااا.👶👶+👩👨وقتی دکتره گفت دوتا ساک اصلا نفهمیدم چی میگه اصلا نمیدونستم داره به مامانه خنگتون میگه شما دوتایین .لوبیا های من چقدر خنگ بودم که نفهمیدم دوتایین😍😍😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به شوهرت بگو سر نیاز من نیست تو که اینجور دوس داری پس دیگه حرف بچه و نزن

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
آخه این اطلاعت زمان تخمک گذاری کی بهش گفته!!!

خودش میدونه من دورم چندروزست و اصن کی میشم کی پاک میشم از من دقیق تر میدونه

چقدبده کسی رو اعصاب کسی راه بره!یادمون باشه دراینده با عروس صحیح رفتار کنیم

اره واقعا ترو خدا مادرشوهرای خوبی باشین .روانیم کرده مثل جن بو داده میمونه

فک کنم مادر شوهرت پزشکه

پزشک نیس گلم تو این چند ماهه اماره منو بدنمو بهتره خودم داره.فقط دعا کنین همین 

به شوهرت بگو سر نیاز من نیست تو که اینجور دوس داری پس دیگه حرف بچه و نزن

اون که خره فک میکنه واقعا مامانش مریضه اما من اون زنو میشناسم روباهه مکاره

2790
2823
2791
2779
2792