sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6966 عنوان خیانت 101 بازدید | 16 پست بچه ها ما به زوج مذهبی هستیم من الان توی موارد حذف شده ی گوشی همسرم عکس یه دختر دیدمچیزی حذف نمیکنه زیادشوک شدم ترو خدا بگید الان چیکار کنم ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است! امروز | 09:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6966 این کجاش خیانت هس؟ شوهرم خیلی مذهبی هست عکس اسکرین شات هم نبود انگار کسی براش فرستاده بود بعد اون اصلا عادت ندارم عکسی حذف کنه ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
ورملا_69 عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 148 شوهرم خیلی مذهبی هست عکس اسکرین شات هم نبود انگار کسی براش فرستاده بود بعد اون اصلا عادت ندارم عکسی ... ددختر خوب طرف مچ شوهرشو تو اتاق بخوابش میگیره بازم مثل تو شکاکی نمیکنه .شاید کسی فرستاده ازش درموردش نظر خواهی کرده تو اینجوری فکر کن -اگر مرگم فرا رسیدو ما همدیگر را ندیدیم فراموش نکن ک من قبل مرگم دیدار تورا بسیار آرزو کردم:)️
mahsa136941 عضویت: 1401/11/11 تعداد پست: 451 شوهرم خیلی مذهبی هست عکس اسکرین شات هم نبود انگار کسی براش فرستاده بود بعد اون اصلا عادت ندارم عکسی ... خودتو چرا اذیت میکنی اخه وقتی چیز زیادی ازش ندیدی
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6966 ددختر خوب طرف مچ شوهرشو تو اتاق بخوابش میگیره بازم مثل تو شکاکی نمیکنه .شاید کسی فرستاده ازش درموردش ... مگه میشه من شوهرم مذهبی هست مثلا کی براش فرستاده باشه؟ ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6966 خودتو چرا اذیت میکنی اخه وقتی چیز زیادی ازش ندیدی مگه میشه بی تفاوت باشم؟ ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
yavar69 عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 5 وای منم یه همچین چیزی شده .ولی من تهشو در آوردم.بیا بهت راهشو بگم
delararosa عضویت: 1404/08/27 تعداد پست: 139 چرا رفتی سطل اشغال گوشی شوهرتو چک کردی مگه مذهبی نیستی عزیرم این گناهه توی دینمون دوست داشتن تودليل نميخواهددوست داشتن تو جان ميخواهدجان به جانم كنند دوستت دارم♥️
yavar69 عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 5 شوهرم خیلی مذهبی هست عکس اسکرین شات هم نبود انگار کسی براش فرستاده بود بعد اون اصلا عادت ندارم عکسی ... میدونم چی میگی درکت میکنم
sahivar مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 6966 چرا رفتی سطل اشغال گوشی شوهرتو چک کردی مگه مذهبی نیستی عزیرم این گناهه توی دینمون الان من چیکار کنم ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!
ورملا_69 عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 148 مگه میشه من شوهرم مذهبی هست مثلا کی براش فرستاده باشه؟ شاید من نوعی براش فرستادم وازش نظر خواستم .وقتی من فرستادم انتخاب دست اون نبوده که دریافت کرده -اگر مرگم فرا رسیدو ما همدیگر را ندیدیم فراموش نکن ک من قبل مرگم دیدار تورا بسیار آرزو کردم:)️
ورملا_69 عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 148 اگه مذهبی هستی بس مذهب اجازه تهمت نمیده روک راست ازش بپرس .اگه مذهبی باشه واعتقاد به محرم ونامحرم راستشو بهت میگه وگرنه همش کشکه -اگر مرگم فرا رسیدو ما همدیگر را ندیدیم فراموش نکن ک من قبل مرگم دیدار تورا بسیار آرزو کردم:)️
viiop عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 811 تاریخش مال کیه ؟ احتمالا حدست درسته بقیه آپ هاست رو چک کن ایرانسل من و همراه من هم من تو نینی سایت شنیدم مثل اینکه جوابه
delararosa عضویت: 1404/08/27 تعداد پست: 139 الان من چیکار کنم به روش نیار نزار اعتمادش بهش ضعیف بشه به هر عنوان ی عکسی بود که حذف شده نباید پیگیرش بشی و قضاوتش کنی دوست داشتن تودليل نميخواهددوست داشتن تو جان ميخواهدجان به جانم كنند دوستت دارم♥️