2777
2789
عنوان

مزاحمت

191 بازدید | 23 پست

بچه ها میرم بیرون اعتمادبه نفس ندارم شال و پهن میکنم جلو شومیزم مسیرمم جوریه از ترمینال رد میشمکلی مرد هست

حس میکنم نگام میکنن همشون زل میزنن هرکی از جاوم رد میشه مثلا امروز سرمو انداختمپایین بعد یارو بهم گفت جوون بابا😐😐حس میکنم سر اعتماد به نفس نداشتنمه اینطوری نگام میکنن تیکه میندازن وگرنه نه خوشگلم نه چیزی نه حتی لباسام مدل خاصیه ارایشم نداشتم فقط ضد افتاب حتی بالم لبم نداشتم تو همین مسیر دختر دیدم نیم تنه تنش بود یه نفر اذیتش نکرد😐

یا میام از خیابون رد شم یهو موتوری دیروز گفت عجب چیزیه😐 با دوستامم میرم بیرون فقط به من تیکه هاشون و میندازن مثلا میگن لباس ابیه چیکار کنم خلاص شم

منم سر به زیرم خیلی مزاحم دارم 😑🥺

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم این اتفاقا برام میوفته با داغون ترین لباس ممکن رفتم بیرون میخواستم برم پانسیون بعد یه مرده هی نگاه میکرد بعد گفت میو

نمیدونم چیکارشون میشه کرد غیر اینکه فوش ناموسی بدی

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

تیکه میپرونن بهت عادی رفتار کن و عادی لباس بپو ش و عادی راه بزوووو

به خدا خیلی عادیم😭نمیدونم چرا فقط برا منه اکثرا بدون ارایشم با دوستام میرم بیرون اونا شلواراشون انقدر کوتاهه نصف ساق پاشون معلومه هیشکی اذیتشون نمیکنه مثلا ۵ نفریم بعد یهو میان سر میزمون با من حرف میزنن سعی کنن لاس بزنن😐😭

بعد من شومیز و شلوار بگ و شال میپوشم فقط

اولا که خوشگلی... آدمیزاد خوشگل نباشه این میزان از توجهو نمیگیرهدوما ... لعنت به همچی نَرایی... مگه ...

خوشگل بودم ناراحت نمیشدم اخه بارها زشت بودنمو فامیل و دوستام به روم اوردن

به خدا خیلی عادیم😭نمیدونم چرا فقط برا منه اکثرا بدون ارایشم با دوستام میرم بیرون اونا شلواراشون انق ...

چون همرنگ دوستات نیستی، و مثل اینه من برم تو جمعی همه لخت باشه و یه محجبه ببینم کنجکاوم و میرم پیش اون

سلام عزیزم

شما گل هستید و دیکران خار

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان 

منم سر به زیرم خیلی مزاحم دارم 😑🥺

حاضر جواب باش

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان 

به خدا خیلی عادیم😭نمیدونم چرا فقط برا منه اکثرا بدون ارایشم با دوستام میرم بیرون اونا شلواراشون انق ...

به منم با دوتا بچه میگن

بیخیال

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

منم این اتفاقا برام میوفته با داغون ترین لباس ممکن رفتم بیرون میخواستم برم پانسیون بعد یه مرده هی نگ ...

به خدا نمیدونم چیکار کنم دیگه دارم فکر میکنم مشکل از خودمه

همه دوستام مسخرم میکنن میگن بیایم بیرون مزاحمت میشن ابرومون میره