2777
2789
عنوان

مزاحمت

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 23 پست
به خدا نمیدونم چیکار کنم دیگه دارم فکر میکنم مشکل از خودمه همه دوستام مسخرم میکنن میگن بیایم بیرون م ...

دوستات زر مفت میزنن حسودا

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حاضر جواب باش

خجالتی ام استرس هم دارم🥺

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

نمیدونم چرا واقعا 😭ابرو نمونده برام پیش دوستام هی میگن خجالت میکشیم بیریم بیرون باهات

نرو باهاشون

من خودم هیچ دوستی ندارم که برم بیرون باهاش

بهتررررر

آقایون و خانمای عزیز درخواست ندید لطفا،قبول نمیکنم 🙏 کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 یه دختر شکاک که دیگه به کسی اعتماد نداره 🫣اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌یک عدد سینگل به گور که با هیچ پسری تا حالا دوست نشدم البته نی نی سایتی ها میگن خوش به حالم و کار خوبی میکنم 🤭 امیدوارم حالتون همیشه عالی باشه ❤️

نرو باهاشون من خودم هیچ دوستی ندارم که برم بیرون باهاش بهتررررر

به خدا تنها بیرون رفتنم برا عذابه دختره یه وجب از لباسش مونده بود جلوی من بود یارو از بغلش ساکت رد شد به من که رسید دم دراورد شروع کرد تیکه انداختن

به خدا تنها بیرون رفتنم برا عذابه دختره یه وجب از لباسش مونده بود جلوی من بود یارو از بغلش ساکت رد ش ...

چی بگم والا معلوم نیست چه خبره

خودمم بدم میاد تنها برم

رفتم رانندگی یاد گرفتم که دیگه با ماشین برم بیرون

البته جاهایی که نزدیکه باید پیاده برم😫

اخه اینهمه دختر با من میان بیرون این تجربه تلخو ندارن من بختم سیاهه خواهر

می دونم چی میگین...

یکم رو چهرتون کار کنید، سعی کنید اعتماد به نفس داشته باشین.... مردا جرئت نمی کنند تیکه بندازن به دختری که اعتماد به نفس داره

خجالتی ام استرس هم دارم🥺

نه گفتن را بلد نیستی

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان