2777
2789
عنوان

کراتین مو

140 بازدید | 35 پست

من یه تاپیک زدم راجب اینکه پرسیدم موهامو کراتین کنم یا فر خودش بمونه عکس گذاشتم هنوووز تاپیکم ممتشر نشده چقد طول میکشه؟!

سوالم این بود ک گفتم کراتین کنم یا ن من موهام فره اگ استایلش کنم خیلی ناز میشع ولی نکنم وز وزشت میشه از طرفی اندازه کراتین هزینه برع ولی در عوض کراتین تا یکی دوسال ادم راحته بنظرتون چ کنم

دکترم کراتین پروتئین رو برام قدغن کرده گفت به موهات آسیب میزنه گفتم حتی پروتئین گفت بله همشون صرر دارن اگه موهات سالمه انجام بده

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترم کراتین پروتئین رو برام قدغن کرده گفت به موهات آسیب میزنه گفتم حتی پروتئین گفت بله همشون صرر دا ...

ببین من خیلی براشینگ کردم موخوره هم دارم ولی از وزی و نامرتبی موهام خسته شدم

عزیزم اگر میخوای کراتین انجام بدی اینو در نظر بگیر که باید مراقبت کنی و شامپو مخصوص استفاده کنی و حتما بعد از حمام موهاتو خشک کنی . و مو که رشد میکنه اون قسمت با باقی موها متفاوته

یا ترکیب کراتین و پروتئین هم من دیدم انجام دادن هم موها کمی لخت شده و هم پروتئین باعث تقویت موها شده

منمم موهام فره

پارسال اوایل پاییز کراتین کردممم ولی بشدت ریزش مو گرفتم دیگه کم کم موهام برگشتن به حالت عادی خودشون خداروشکر وای فرفری بودن نعمته😭😂

تازه موهام با اتو صاف میکنم صبح روز بعدش چرب میشه حس میکنم صافی به من نیومده و اینم بگم اوایلشم قبول نمیکردم که موهام فره و الان به عنوان ترند جدید سال کاملا راضی ام🫠😂

و اینم داشته باش به عنوان یه کراتین کار و البته نظر خودت مهمتره قشنگم هر چی که خودت دوست داری همون کار کن✨

منمم موهام فره پارسال اوایل پاییز کراتین کردممم ولی بشدت ریزش مو گرفتم دیگه کم کم موهام برگشتن به ح ...

ینی کراتین کنم باز فر میشه ساقه بجز رشد ریشه؟؟من هم فرشو دوس دارم هم موی صاف حس خوبی میده بم ولی خیلی دودلم نمیدونم چیکا کنم