2777
2789
عنوان

کراتین مو

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 40 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما دگ کراتین نمیکنی؟ینی میگی نکنم ؟!

نه موهام داغون شده الان خییلی سال هست که دیگه نزدم ولی قشنگ موهام و از ریشه نابود کرد من باشم انجام نمیدم اصلا هم مو رو لخت نمیکنه من موادی که زدم مال فر آفریقایی بود تا وقتی نشستی خوبه هم شسته بشه ۸۰ درصد از بین میره

بعدم باید شامپو مخصوص بزنی که کراتین ماندگاری داشته باشه خود همون شامپو باعث ریزش شدید مو میشه بعدم فکر نکنی لخت شلاقی میشه نه باید دائم اتو بزنی یا سشوار بکشی حسابی که یکم حالت لختی پیدا بکنه

نه موهام داغون شده الان خییلی سال هست که دیگه نزدم ولی قشنگ موهام و از ریشه نابود کرد من باشم انجام ...

وای من الان چ غلطی کنم🤦🏼♀️💔ینی میگی ب فر موهام برسم وقتمو بگیره ارزشش بیشتره؟پس اینا ک لخت شلاقی میشن چیع

بعدم باید شامپو مخصوص بزنی که کراتین ماندگاری داشته باشه خود همون شامپو باعث ریزش شدید مو میشه بعدم ...

😭💔سگ تو این شانسم خو اگ اینجوریع ینی نکنم دگ🫠

وای من الان چ غلطی کنم🤦🏼♀️💔ینی میگی ب فر موهام برسم وقتمو بگیره ارزشش بیشتره؟پس اینا ک لخت شلاقی ...

اون درسته مال همون آرایشگاه هست بعدش اصلا اینجوری نیست مگه اینکه طرف خودش موهاش پر و سنگین باشه خب کراتین میتونه یکم این حالت و بیشتر بکنه ولی تو که موهای فر داری اصلا اینجوری نمیشه من موهام فرفری نیست ولی لخت هم نیست یکم موج داره روز اول گفتم وای چقدر عالیه بعد که رفتم حمام با شامپو مخصوص خودش هم شستم ۵۰ درصد رفت بعد ده روز یه ۲۰ درصد موند و نگم از ریزش مو

بهم گفتن شامپو بچه بزن بخاطر خود شامپو هست ریزش اونم زدم فایده نداشت هر ۶ ماه هم گفتن تمدید کن خیلی مو عالی میشه سه بار رفتم کلی هزینه کردم دوستمم بود نه اینکه فقط خودم باشم بگم من اینجوری بودم اونم دقیقا مثل من بود گفت حیف پول

اینقد آرایشگرم بهم گفت بیا مجدد کراتین کن بیا پروتئینه کن و .. گفتم هیچی نمیخوام اینجایی که میرفتم کارش همین بود سالن مخصوص کراتین و این چیزاست حتی حرفه ای هم هست زیادم میان هر دفعه رفتم سالن پر هست

بزن رو دیجی کالا محصولات مراقبت مو رو ببین تست کن نظرات و بخون من خودم موهام وز میشه اصلا موهای من صاف نیست حالت داره باید موهام و خیس یه آبرسانی چیزی بزنم و شونه کنم تا حالتش حفظ بشه اگه نه مثل پشم گوسفند میشه