2777
2789
عنوان

کاربر

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 49 پست
همه میگن رکسانا ماشالله شوهرت چقد خوشتیپه چقد خوبه نمیدونن زندگیم شده اینطوری اینجا یبار عکسشو گذاشت ...

ناراحتت شدم واقعا

از لحاظ روحی نیاز دارم یکی یهویی بیاد بگه:من چن وقته دوستت دارم روم نشده بهت بگم😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چرا جواب نداری بدی عجیبه برات چرا یعنی نمیخوای باور کنی تو همه تاپیکا هستی چرااخه اینجا رو سخت چ ...

چ لزومی داره بیام مثلا جواب تو رو بدم

تو اصلا کی هستی

در حدم نیستی ک بخوام جوابتو بدم

سخت چسبیدم تا فضولایی مث تورو بشناسم

از لحاظ روحی نیاز دارم یکی یهویی بیاد بگه:من چن وقته دوستت دارم روم نشده بهت بگم😁

چ لزومی داره بیام مثلا جواب تو رو بدمتو اصلا کی هستیدر حدم نیستی ک بخوام جوابتو بدمسخت چسبیدم تا فضو ...

خدا نکنه در حد تو علاف باشم هوووف

خدا تو تنها شاهد غم های من بودی اما میگم گذشت الان شکرت ،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺

خدا نکنه در حد تو علاف باشم هوووف

علاف نباشی ک ساعت دو نصف شب گیر نمیدی ب کسی

برو خدا روزیتو جایی دیگه بندازه جلوت

علاف نباشی ک ساعت دو نصف شب گیر نمیدی ب کسیبرو خدا روزیتو جایی دیگه بندازه جلوت

ببخشید یوقت اینجا منو ریپ میزنی مزاحمت شدم وقتتون رو گرفتم باید هزاران تاپیک رو جواب بدی تاصبح برو سخت کار داری راسی دسشویی رفتی یوقتی گوشی از دستت نیوفته بدبخت میشی باید از گوشی همسایه بیای تو سایت تا گوشیت درست بشه

خدا تو تنها شاهد غم های من بودی اما میگم گذشت الان شکرت ،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺

ببخشید یوقت اینجا منو ریپ میزنی مزاحمت شدم وقتتون رو گرفتم باید هزاران تاپیک رو جواب بدی تاصبح برو س ...

چخه دیگه