qqqqqqqqqggggg مدیر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 5833 عنوان کاربر | مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 49 پست @لیلی_آگان چه خبر؟ @وحشی_زیبا2 دختر جنوبی چه خبر چطوری دختر خوبی رو به راهی ؟ هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋ امروز | 01:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
qqqqqqqqqggggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 5833 باهم برید حال و هواتون عوض میشه دعوا زیاد راه نمیندازم کم کردم میترسم بلایی سرش بیاد هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 125195 دعوا زیاد راه نمیندازم کم کردم میترسم بلایی سرش بیاد خدانکنه مراقبش باش گلم مث همیشه از لحاظ روحی نیاز دارم یکی یهویی بیاد بگه:من چن وقته دوستت دارم روم نشده بهت بگم😁
qqqqqqqqqggggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 5833 خدانکنه مراقبش باش گلم مث همیشه فدات بشم دعا کن برامون دعا کن ترک کنه بعضی موقع که میخوره من میرم از خونه دوستاش میارم دعا کن ترک کنه 🥺🥺😭😭 هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
تاریخدان عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 5247 آها برداشت سیاسی کردن پس😂نبودم تاآخر تو تاپیک قرار بود برادر همسرت بیاد یه سوال ببخشید چشمات درد نمیکنن بیس چهاری اینجایی سرت تو گوشیه گیج نمیشی خدا تو تنها شاهد غم های من بودی اما میگم گذشت الان شکرت ،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 125195 فدات بشم دعا کن برامون دعا کن ترک کنه بعضی موقع که میخوره من میرم از خونه دوستاش میارم دعا کن ترک کن ... ان شاالله ب امید خدا هرچ زودتر ترک کنه عزیزم این کارشو از لحاظ روحی نیاز دارم یکی یهویی بیاد بگه:من چن وقته دوستت دارم روم نشده بهت بگم😁
qqqqqqqqqggggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 5833 ان شاالله ب امید خدا هرچ زودتر ترک کنه عزیزم این کارشو اره کاش کاش 😔 هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
تاریخدان عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 5247 اگان چند سالته خونت تمیزه خدا تو تنها شاهد غم های من بودی اما میگم گذشت الان شکرت ،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺
qqqqqqqqqggggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 5833 اگان چند سالته خونت تمیزه 😁 هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 125195 یه سوال ببخشید چشمات درد نمیکنن بیس چهاری اینجایی سرت تو گوشیه گیج نمیشی اگه تو منو اینجا بیس چاری میبینی پس خودتم بیس چاری اینجایی دیگهدیگ ب دیگ میگه روت سیا از خودت بپرس مسخره🤣🤣🤣 از لحاظ روحی نیاز دارم یکی یهویی بیاد بگه:من چن وقته دوستت دارم روم نشده بهت بگم😁
qqqqqqqqqggggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 5833 اگه تو منو اینجا بیس چاری میبینی پس خودتم بیس چاری اینجایی دیگهدیگ ب دیگ میگه روت سیا از خودت بپرس م ... از دوستاش دست نمیکشه اصلا شوهرم اصلا اگان اصلا هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
qqqqqqqqqggggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 5833 از اولم رفیق باز بوده؟ اره هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 125195 از دوستاش دست نمیکشه اصلا شوهرم اصلا اگان اصلا از اولم رفیق باز بوده؟ از لحاظ روحی نیاز دارم یکی یهویی بیاد بگه:من چن وقته دوستت دارم روم نشده بهت بگم😁
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 125195 اره خیلی بده از لحاظ روحی نیاز دارم یکی یهویی بیاد بگه:من چن وقته دوستت دارم روم نشده بهت بگم😁
تاریخدان عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 5247 اگه تو منو اینجا بیس چاری میبینی پس خودتم بیس چاری اینجایی دیگهدیگ ب دیگ میگه روت سیا از خودت بپرس م ... خب چرا جواب نداری بدی عجیبه برات چرا یعنی نمیخوای باور کنی تو همه تاپیکا هستی چرااخه اینجا رو سخت چسبیدی خدا تو تنها شاهد غم های من بودی اما میگم گذشت الان شکرت ،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺
qqqqqqqqqggggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 5833 از اولم رفیق باز بوده؟ همه میگن رکسانا ماشالله شوهرت چقد خوشتیپه چقد خوبه نمیدونن زندگیم شده اینطوری اینجا یبار عکسشو گذاشتم گفتن خوبه 😪😪 هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋