2777
2789
عنوان

کاربر

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه مراقبش باش گلم مث همیشه

فدات بشم دعا کن برامون دعا کن ترک کنه بعضی موقع که میخوره من میرم از خونه دوستاش میارم دعا کن ترک کنه 🥺🥺😭😭

هرسوالی درباره کنکور تجربی و زیست شناسی داشتین در حدتوانم درخدمتم ✋✋✋

آها برداشت سیاسی کردن پس😂نبودم تاآخر تو تاپیک قرار بود برادر همسرت بیاد

یه سوال

ببخشید چشمات درد نمیکنن بیس چهاری اینجایی سرت تو گوشیه گیج نمیشی

خدا تو تنها شاهد غم های من بودی اما میگم گذشت الان شکرت ،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺

فدات بشم دعا کن برامون دعا کن ترک کنه بعضی موقع که میخوره من میرم از خونه دوستاش میارم دعا کن ترک کن ...

ان شاالله ب امید خدا هرچ زودتر ترک کنه عزیزم این کارشو

از لحاظ روحی نیاز دارم یکی یهویی بیاد بگه:من چن وقته دوستت دارم روم نشده بهت بگم😁

یه سوال ببخشید چشمات درد نمیکنن بیس چهاری اینجایی سرت تو گوشیه گیج نمیشی

اگه تو منو اینجا بیس چاری میبینی پس خودتم بیس چاری اینجایی دیگه

دیگ ب دیگ میگه روت سیا از خودت بپرس مسخره🤣🤣🤣

از لحاظ روحی نیاز دارم یکی یهویی بیاد بگه:من چن وقته دوستت دارم روم نشده بهت بگم😁

اگه تو منو اینجا بیس چاری میبینی پس خودتم بیس چاری اینجایی دیگهدیگ ب دیگ میگه روت سیا از خودت بپرس م ...

از دوستاش دست نمیکشه اصلا شوهرم اصلا اگان اصلا

اگه تو منو اینجا بیس چاری میبینی پس خودتم بیس چاری اینجایی دیگهدیگ ب دیگ میگه روت سیا از خودت بپرس م ...

خب چرا جواب نداری بدی عجیبه برات چرا

یعنی نمیخوای باور کنی تو همه تاپیکا هستی چرااخه اینجا رو سخت چسبیدی

خدا تو تنها شاهد غم های من بودی اما میگم گذشت الان شکرت ،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺

از اولم رفیق باز بوده؟

همه میگن رکسانا ماشالله شوهرت چقد خوشتیپه چقد خوبه نمیدونن زندگیم شده اینطوری اینجا یبار عکسشو گذاشتم گفتن خوبه 😪😪