2777
2789
عنوان

رشته ی مامایی

177 بازدید | 26 پست

کسی هست اینجا ماما باشه یا دانشجوی رشته مامایی؟ من به این رشته علاقه دارم و پس از سال ها دوباره میخوام درس بخونم از طرفی چون محیط کاملا زنانه داره بیشتر دوستش دارم اگه کسی هست نظرش رو از لحاظ درآمدی بگه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شابد اگه زندگیم انقد باهام بد تا نمیکرد منم الان ماما یا پزشک بودم میخوام امسال شروع منم

دقیقا منم عزیزم🫂💕خیلی خوشحالم برات که دوباره اراده کردی😍ایشالا خبر قبولی رو بهم بدی

ممنونم عزیزم

عزیزم تاپیک هات رو نگاه انداختم یه سری کانال تلگرام هست که فیلم های تدریس برترین اساتید کنکور رو رایگان میزارن حتی کتاب تست های مجانی هم هست نیاز به هزینه نیست اکه خواستی لینکشون میفرستم استفاده کن خودم استفاده میکنم خیلی راضیم

من که خودم عاشق علوم پزشکی ام اگه صدبار ب دنیا بیام فقط میرم تو رشته های علوم پزشکی

خیلی دنیای جالبیه منم عاشقشم مخصوصا اتاق عمل ولی اگه یه سری تروما از سمت مرد ها بهم وارد نمیشد با کله میرفتم سمت اتاق عمل💔نه مامایی مرد میبینم وحشت میکنم اصلا

باهاشون کار کردم اصلا سختیش به میزان حقوق اش نمی ارزه هوشبری و اتاق عمل حقوق بیشتری دارن

اگه تو بیمارستان کار کنی سختی و درامد کار همه شون مثل همه فقط پرستاری بعضی بخشا یکممم بیشتره و تعرفه بالاتری دارن

عزیزم تاپیک هات رو نگاه انداختم یه سری کانال تلگرام هست که فیلم های تدریس برترین اساتید کنکور رو رای ...

ممنون عزیزم

ممنون میشم بزاری ،میرم نگاه میکنم

با پی دی اف نمیشه چون عادت دارم بنویسم تصمیم گرفتم ماهانه کتاب از دیجی کالا قسطی بگیرم و کم کن بخونم

خیلی دنیای جالبیه منم عاشقشم مخصوصا اتاق عمل ولی اگه یه سری تروما از سمت مرد ها بهم وارد نمیشد با کل ...

ربطی نداره مامایی هم اونجور نیست که اصلا مرد نیبینی

تصوراتت غلطه

اگه روحیه ات اینجوریه ،شغل بیمارستانی برندار اصلا

سمت بینایی سنجی و شنوایی و این چیزا برو

بزرگترین هدیه ای که میتوانی به جهان بدهی نسخه ی اصیل و ارزشمند خودت است💎🤍🫧