2777
2789
عنوان

تک نیت ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1656 بازدید | 214 پست

خواهش میکنم التماس ازمن بگو

تهش باشوهرم آشتی یا طلاق حسش بهم چیه

سلام میشه دعا کنید آرامش پیدا کنم هرچی خیره همون برام بشه من آرزوم مامان یه دختر کوچولو بشم آرزوم خانم خونه خودم بشم میشه لطفا خواهش میکنم دعام کنید ممنونم ازتون. واینکه آقایون درخواست ندین به هیچ عنوان خوشتون میاد یکی به خواهر مادر یا زن خودتون درخواست بده همدری دلداری برین ب ناموس خودتون بدین درخواست بدین گزارش میدم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من کاربریت برام خیلی اشناست دختر فک کنم چند بار پیشم نیت گرفتی اره ؟❤️ببین حس میکنم شاید خودت سمتش ب ...

گلم من یه نیت پرسیدم

اگه برات امکان داشت بهم بگو فاطمه امسال دانشگاه فرهنگیان قبول میشه؟

گلم من یه نیت پرسیدم اگه برات امکان داشت بهم بگو فاطمه امسال دانشگاه فرهنگیان قبول میشه؟

نیتتون هست تو همین تاپیک پرسیدید مستاجرید خونه میخواستید

همینجاهم جوابتونو دادم

تلاشتو بکن ازمونتو بده بعد بیا برا قبولیت بگیرم❤️

ممنون میشم منم بگید

من آدم بی ادبی نیستم. ولی 💩💩 تو هیکل اون نری که تا حرف از تنهایی میزنم؛ میاد درخواست میده.تایپ من یه آدم با شخصیته مثل خودم؛نه بی شخصیتی مثل تو💩

عزیزم من ی بار ی نیتتو همینجا دیدم! چند بار گذاشتن نیت های مختلف جدا ک کور نیستم یا الزایمر ندارم ک ...

نی نی سایتم خرابه یا نشون نمیده یاهم دیر میاره مرسی ازتون انشالله بخاطر خوبیهاتون به خواسته هاتون برسید من نیتی ندارم هرچی خدا بخواد همون میشه اینم در نظر بگیرید گاهی آدما از سر یه حرف امیدوارانه به انسان ها پناه میبرن که اشتباهه اینو فهمیدم مرسی ازتون به تمام خواسته هاتون برسید انشالله❤️