2777
2789
عنوان

کاربر

22 بازدید | 0 پست

فکر کنم همه میدونید که من پیروی مکتب فمنیسم هستم و در راستای اگاه سازی خانم ها در مورد حقوق برابرشون با اقایون تا حد امکان حرف میزنم و دفاع میکنم .... به طور مثال ببینید امضای یک کاربر رو که نامشون هم خاطرم نمیاد دیدم.... سرم از شدت زن ستیزی و نادونیشون به سوت کشید این قسمت امضامشون منطورم هست که این رو گفتن :

اگه تذکر حجاب مثلا از طرف شوهر، برادر و ... نشونه مشکل دار بودن ذهن طرف مقابله، پس طبق منطق خودتون بچه های مثلا ۲ سالتونو باید تو خیابون رها کنید و اگه این کارو نکنید یعنی خودتون بچه دزد و متجاوزید و در اصل به خودتون شک دارید. ))

خوب یعنی شما جدی خودتون رو به عنوان یک انسان بالغ نمیبینید ؟یعنی زن ها جایگاهشون مثل کودک ۲ ساله است از نطر عقلی ؟

و رابطه زن و شوهر مثل رابطه فرزند و والد هست ؟

ببینید عمیقا براتون متاسفم که تو محیط بسیار مرد سالارانه بزرگ شدید به طوری که قدرت تفکر هم ازتون گرفته شده و حتی ساده ترین حقوق خودتون رو نادیده میگیرید و احساس میکنید باید کس دیگه ای براتون تعیین تکلیف کنه ...به امید اگاهیتون چون زن های زن ستیز علاوه بر خودشون و فرزندانشون برای بقیه خانم ها هم خطرناک هستن 💫

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋