سلام دوستان منو همسرم یک ماه عروسی عروسی کردیم اومدیم خونه خودمون خانواده همسرم هیچ حمایت تا حالا برای همسرم نداشتن فقط مادرش 100 میلیون برای عروسی به ما قرض دادن که همون شب خواهر همسرم زنگ زد که پول شاپاش برداریم جای قرص که همسرم گفت نه صبر فعلا چند وقت صبر کن میدم پول دیشب دیدم پیام داده به خواهرش که نگران نباش ماشین دارم میفروشم علاوه بر اون 100 میلیون سود این چند وقت بهت میدم من پیام خوندم دعوا با همسرم که پول شون پس بده قرض بوده ولی چرا باید سود بودی اونم وقتی که ما خودمون یک ماه ازدواج کردیم کلی خودمون نیاز داریم صفر تا صد همه چی پای خودش بوده اینم در نظر بگیرین مامانش هیچ دیدن برای عروسی ندادن واقعا الان حق با کیه؟؟؟؟واقعا باید سود بده
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
بعید نیست خانواده عتیقه اش گفته باشن اگه با سود پس میدی بدیم پول رو
هر چی .این که قرض را پس میخوان دلیل نمیشه سود بدین .خانواده حمایت مالی کردن محبته نکردن وظیفه نبوده زندگی خودتون را خودتون باید بسازین .فقط آدم از این میسوزه اگه هیچ وقت حمایتی نبوده مثلا برای شروع کارش با خرید ماشین اینا ،خب انتظار جهیزیه هم نباید میداشتن .ولی به کسی نگو الان همسرت تحت فشار اوناست .به نظرم ماشین از دست بره جایگزین نمیشه مگه اینکه وضعتون خوب باشه .صحبت کنین قسطی پس بدین بدون سود .
هر چی .این که قرض را پس میخوان دلیل نمیشه سود بدین .خانواده حمایت مالی کردن محبته نکردن وظیفه نبوده ...
ماشین برای کار میخواد بفروشه مغازه میزنه من نمیگم پس نده قرض ولی سود دادن دیگه حرف اضافی آدم از رفیق اش قرض میگیره همین دیگه اینا که خانواده آن برای خرید خونه یه قرون کمک نکردن کلا تو هیچی کمک نکردن پس وظیفه پدر مادر چیه؟؟؟فقط همین بچه دنیا بیارن ول کنن به امون خدا انتظار جهیزیه نداشتن کلا هیچ دخالتی نداشتن فقط صرفا مثل مجسمه نمادی بودن تو مراسم ها همین
ماشین برای کار میخواد بفروشه مغازه میزنه من نمیگم پس نده قرض ولی سود دادن دیگه حرف اضافی آدم از رفیق ...
خب پس انتظاری نبوده زندگی خودتونه خودتون بسازید بهتر دخالتی هم نمیتونن هیچ وقت بکنن .خیلیا همینه توقعی نمیشه داشت ناراحتی قبول ولی به امون خدا ول کرده بودن این سن نمیرسید