2777
2789
عنوان

حق با کیه

212 بازدید | 27 پست

سلام دوستان منو همسرم یک ماه عروسی عروسی کردیم اومدیم خونه خودمون خانواده همسرم هیچ حمایت تا حالا برای همسرم نداشتن فقط مادرش 100 میلیون برای عروسی به ما قرض دادن که همون شب خواهر همسرم زنگ زد که پول شاپاش برداریم جای قرص که همسرم گفت نه صبر فعلا چند وقت صبر کن میدم پول دیشب دیدم پیام داده به خواهرش که نگران نباش ماشین دارم میفروشم علاوه بر اون 100 میلیون سود این چند وقت بهت میدم من پیام خوندم دعوا با همسرم که پول شون پس بده قرض بوده ولی چرا باید سود بودی اونم وقتی که ما خودمون یک ماه ازدواج کردیم کلی خودمون نیاز داریم صفر تا صد همه چی پای خودش بوده اینم در نظر بگیرین مامانش هیچ دیدن برای عروسی ندادن واقعا الان حق با کیه؟؟؟؟واقعا باید سود بده

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همه همینن تهشم تا ده سال دیگه میگن اون صد تومن ما نبود عروسی نمیتونستید بگیرید ما کمکتون کردیم

همسرت آماده کنه ولی اون اگه مادر باشه نباید بگیره

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
به نظر من شما نیاید خودتو قاطی کنی حساب کتاب بین خودشونه بعضی خانواده ها همچین رفتارایی دارن بین خود ...

حق منه یعنی چی قاطی نکن

همه همینن تهشم تا ده سال دیگه میگن اون صد تومن ما نبود عروسی نمیتونستید بگیرید ما کمکتون کردیمهمسرت ...

این خودش گفته اصلا چرا باید بندازه تو دهن اونا سود

این خودش گفته اصلا چرا باید بندازه تو دهن اونا سود

فکر میکنم گفت که دست از سرش بردارن

یه جور شاید میخواسته منتی سرش نباشه

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️