2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قرض بوده منت چی بعد 30 سال 100 میلیون قرض دادن

بخدا باورت نمیشه بیشترشون همینن

الان داغ دل خودم بیشتره چندین ساله دارن میدوشنمون هنوزم تمومی نداره

سر حرفم که میشه میگن وظیفه پسره

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
چطوری توافق کرده با اونا ؟

قرض این چون خواهرش یه اتفاق افتاد قرص خورد و...میگه خواستم خوشحالش کنم واقعا الان نیاز بخاطر خوشحال اون از حق من بگذره

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...
عزیزم شوهرت میخواد فردا هیچ منتی سرش نباشه .تو هم هیچی نگو خودش همینجوری تحت فشار هستش

بیخود کرده از حق من بزنه قرض بوده دیگه خانواده به چه درد میخوره پس

بخدا باورت نمیشه بیشترشون همیننالان داغ دل خودم بیشتره چندین ساله دارن میدوشنمون هنوزم تمومی ندارهسر ...

موقع حمایت مالی میشه این چیزا یتیم عالم ولی برای چیز های دیگه خانواده دار میشه

موقع حمایت مالی میشه این چیزا یتیم عالم ولی برای چیز های دیگه خانواده دار میشه

دقیقا همینه

فقط اوقات خودتو تلخ نکن

خیلی زور داره اااا خیلی

ولی جز اعصاب خردی چیزی نداره

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
سود را بگو نده .حکم مادر و فرزند را نمیدونم بپرسین ولی کلا نزول چه گرفتن چه دادنش جنگ با خداست نکبت ...

بعید نیست خانواده عتیقه اش گفته باشن اگه با سود پس میدی بدیم پول رو

دقیقا همینهفقط اوقات خودتو تلخ نکنخیلی زور داره اااا خیلیولی جز اعصاب خردی چیزی نداره

واقعا باید خانواده این تو گینس ثبت جهانی کرد خدایا کی برای عروسی به شرط سود به بچه اش پول قرض میده

بعید نیست خانواده عتیقه اش گفته باشن اگه با سود پس میدی بدیم پول رو

هر چی .این که قرض را پس میخوان دلیل نمیشه سود بدین .خانواده حمایت مالی کردن محبته نکردن وظیفه نبوده زندگی خودتون را خودتون باید بسازین .فقط آدم از این میسوزه اگه هیچ وقت حمایتی نبوده مثلا برای شروع کارش با خرید ماشین اینا ،خب انتظار جهیزیه هم نباید میداشتن .ولی به کسی نگو الان همسرت تحت فشار اوناست .به نظرم ماشین از دست بره جایگزین نمیشه مگه اینکه وضعتون خوب باشه .صحبت کنین قسطی پس بدین بدون سود .

هر چی .این که قرض را پس میخوان دلیل نمیشه سود بدین .خانواده حمایت مالی کردن محبته نکردن وظیفه نبوده ...

ماشین برای کار میخواد بفروشه مغازه میزنه من نمیگم پس نده قرض ولی سود دادن دیگه حرف اضافی آدم از رفیق اش قرض میگیره همین دیگه اینا که خانواده آن برای خرید خونه یه قرون کمک نکردن کلا تو هیچی کمک نکردن پس وظیفه پدر مادر چیه؟؟؟فقط همین بچه دنیا بیارن ول کنن به امون خدا انتظار جهیزیه نداشتن کلا هیچ دخالتی نداشتن فقط صرفا مثل مجسمه نمادی بودن تو مراسم ها همین