@niniyar تأیید کن لطفاً
من این متنو امشب تو استوری اینستاگرام یکی از دوستام دیدم و بعد خوندنش با خودم گفتم چقدر درسته و چقدر ضعف داریم همه ما توی این مورد ( من ) و گفتم اینجا هم share کنم اگر چه چون طولانیه احتمال نمیدم که بخونین 😂
ولی بخونین آموزنده است :)
شاید جواب دوستت دارم و دلم برات تنگ شده مرسی باشه ولی جواب در دستشویی رو لطفاً ببند قطعا خودتم چنگالها رو خوب نمیشوری نیست. جواب چرا دو ماه یک بار رابطه داریم قطعا چرا جلوی حنانه و شوهرش سر من داد کشیدی نیست. جواب من اذیت میشم وقتی وسط حرفم میپری قطعاً شمام موقع غذا خوردن ملچ ملوچ میکنی نیست. وقتی کسی ازتون انتقادی داره، گلهای میکنه، از احساسش میگه، جای اینکه دست بندازین اولین مشکلی که به ذهنتون میرسه رو پرت کنین توی صورتش برای اینکه کم نیارین ، بشنوین چی میگه، و بعد صادقانه جوابش رو بدین. سعی میکنم در دستشویی رو ببندم از این به بعد اما ممکنه یادم بره، اگر این اتفاق افتاد خوشحال میشم با مهربون ترین لحنت بهم یادآوری کنی. جدا؟! واقعا مدتیه که دو ماه یک بار رابطه داریم؟! من دقت نکرده بودم، مشغله ی ذهنی و خستگی فیزیکی میل جنسیم رو کم کرده و باعث شده متوجه نشم. بیا حرف بزنیم ببینیم چیکار میشه کرد درباره ش. ببین من گاهی نمیتونم صبر کنم حرفت تموم شه بعد حرفمو بزنم، سعی میکنم این کارو نکنم ولی اگر دوباره اتفاق افتاد ناراحت نشو، حرفم رو قطع کن حرف خودت رو ادامه بده. و بعد در موقعیت دیگه ای مطرح میکنیم از شست و شوی چنگالها راضی نیستیم و احساس خوبی نبود جلوی حنانه و همسرش با صدای بلند باهامون حرف زده شد و صدای غذا خوردن با دهن باز باعث میشه کلافه شیم. اگر حرف طرف مقابل رو نشنویم احتمال شنیده شدنمون پایین میاد و روابطمون تبدیل میشن به لوپی از سروکله زدن های تکراری. وقتی ناراحت میشی، وقتی مشخصا حرفی بهت برمی خوره، یه نفس عمیق بکش و به خودت یادآوری کن چیزی که شنیدی یا درسته که جای ناراحتی نداره یا غلطه که بازم جای ناراحتی نداره. به قول شازده کوچولو که به روباه گفت به نظرت چرا حرف همو نمیفهمیم ؟
روباه گفت: فقط دو تا دشمن میتونن خوب حرف همو بفهمن، و گرنه دوستی ها پر از سوء تفاهمه...