2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 47 پست
چرا هرچی میخری بهش گزارش میدی. یا مثلا قیمت دقیق هرچی میخری رو میگی؟ بنظررم با این خساستش در مقابل ش ...

چون ایشون رییس بانک ملت که ما توش حساب داریم جلوش پا میشه حساب خودشو باباشو داداشاش خیلی خوبه حساب مهان دارن بدون وجود من با یه تلفن پرینت کارت منو می تونه بگیره 

چون ایشون رییس بانک ملت که ما توش حساب داریم جلوش پا میشه حساب خودشو باباشو داداشاش خیلی خوبه حساب م ...

ببین برو یه بانک دیگه که زیاد سر و کار نداره مثل اینده رفاه یا انصار یه حساب باز کن یا به پدر یا برادرت بگو واست باز کنن هرچی پول دستت میاد کم کم بریز تو حساب مخفی ات. کم کم خودش کلی میشه .ماهی دوبار واسه آرایشگاه پول بگیر اون که نمیدونه پول رنگ و وکس و اینا چنده. برو باشگاه پول بگیر. پول همه اینا رو یکم بیشتر بگو.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی از راهنماییت عزیزم شاید مجبور شم همین کارو کنم

مردی که پول داره ولی حتی حاضر نمیشه حقوق خانه داری همسرش رو بپردازه مجبوری باهاش صادق نباشی. حتما همین کارو بکن اینجوری حتی اگه به شما پول بده همش حواسش هست که چقدر خرج میکنید بازم عذابه هی باید جواب پس بدین

مردی که پول داره ولی حتی حاضر نمیشه حقوق خانه داری همسرش رو بپردازه مجبوری باهاش صادق نباشی. حتما هم ...

نمی دونی چقدر بعضی مردای ایران پروان و میگن وظیفته کار خونرو بکنی تازه باید ازشون تشکر هم بکنی چون میگن اگر من نمیومدم بگیرمت الان خونه بابات ترشیده بودی

نمی دونی چقدر بعضی مردای ایران پروان و میگن وظیفته کار خونرو بکنی تازه باید ازشون تشکر هم بکنی چون م ...

میدونم عزیزم میدونم. انشالله حل میشه مشکلت.خدا رو شکر که تو خورد و خوراک و سفر وو اینا خوب خرج میکنه. به خوبی هاش هم فکر کن

شوهر منم خیلی خسیسه.البته فقط واسه من خسیسه.هرچی خودش دوس داشته باشه میخره.واسه خرج خونه و خوراک کم نمیزاره.اما واسه من دوس نداره چیزی بخره همش میگه اینهمه لباس داری اینهمه کفش داری.پولم که اصلا بهم نمیده.بخوام یه بیرون برم صدبار میپرسه پول واسه چی میخوای آخرشم 30 تومن بهم میده دیگه خیلی لطف کنه 50 تومن میده.داداشاش اصلا اینحوری نیستن فقط شوهر من و مامانش خسیسن.نمیدونم چیکار کنم.واقعا خسته شدم از دستش.اونایی که میگن برو باشگاه پولشو بیشتر بگو،اصلا نمیزاره برم باشگاه واسه اینکه پول نده.حتی آرایشگاهم نمیزاره برم میگه ابروهات خوبه که😐مسافرتم که کوفتم میکنه انقد حرصم میده.با خانوادش میریم مسافرت جاریام انقد خرید میکنن،اونوقت من دست بزارم رو لباس 10 تومنی میگه پول ندارم نمیخواد بگیری.ببخشید زیاد حرف زدم.دلم خیلی پره😔

شوهر منم خیلی خسیسه.البته فقط واسه من خسیسه.هرچی خودش دوس داشته باشه میخره.واسه خرج خونه و خوراک کم ...

شما فقط میتونین بفکر ی کار باشین واس خودتون اگه شده با درامد کم ولی ی چیزی ک دستت بره تو جیب خودت

در عجبم از مردایی ک خسیسن و بفکر زن گرفتن میفتن 😐

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏
شما فقط میتونین بفکر ی کار باشین واس خودتون اگه شده با درامد کم ولی ی چیزی ک دستت بره تو جیب خودت د ...

منتظرم درسم تموم بشه برم سر کار.شوهرم میگه برو سرکار دوتا حقوق میاد تو خونه چون پول واسش مهمه.خیلیا میگن بری سرکار بدتر میشه و دیگه باید خرج خودتو خودت بدی😔😔

منتظرم درسم تموم بشه برم سر کار.شوهرم میگه برو سرکار دوتا حقوق میاد تو خونه چون پول واسش مهمه.خیلیا ...

خرج خودتو بدی  بازم بهتره ازین وضعیت ؛بالخره حقوق خودته اختیارشو داری ک نیازاتو باش برطرف کنی

خرج خودتو بدی  بازم بهتره ازین وضعیت ؛بالخره حقوق خودته اختیارشو داری ک نیازاتو باش برطرف کنی

حس میکنم برم سرکار پولامو ازم میگیره.همین فکرم داره.اخه من اگه میخواستم خرجمو خودم بدم چرا شوهر کردم؟بابام برام عیدی آورد همه عیدیمو ازم گرفت.هرکی پول میاره واسه دیدن خونه همه رو برمیداره.عقدم بودم برام هیچی عیدی نمیاوردن نه خودش نه خانوادش.الانم بیشتر لباسامو مامانم اینا میخرن.

حس میکنم برم سرکار پولامو ازم میگیره.همین فکرم داره.اخه من اگه میخواستم خرجمو خودم بدم چرا شوهر کردم ...

وااا این دیگه ب رفتار خودت بستگی داره سفت و محکم وایسا جلوش و بش بگو نیازای مالیمو ک برطرف نمیکنی هیچ توقع داری پولی ک دیگرانم بهم میدنو ازم بگیری 

این اجازه رو لطفا بهش نده اگه شده ی هفته سرسنگین باش ولی میرزه ک عادت کنه پولی ک مربوط بشما میشه دست درازی نکنه

تا خودمون نخایم این رفتارشون عوض نمیشه

همسرمنم ب این شدت نبود ولی باز خسیس بود نسبت بمن و مخارجم.مثلا طول روز کلی هزینه الکی میکرد واس این و اون ولی بمن ک میرسید میگفت فلان چیزو براچی میخای ولخرجی نکن و ازین حرفا؛ولی الان بعد سالها یاد گرفتم ک خرجمو سوا کنم ازش بش گفتم ک من نمیتونم واس احتیاجات سادم بیام هرروز بتو بگم اینقد پول میخام سرماه حقوق ک اومد خرج خونه رو بمن بسپر دیگه هم نپرس چکار کردی

البته اینی ک میگم بعد ۱۵سال زندگی مشترک اتفاق افتاد ولی شما نزار مث من عمری بگذره و بفکر بیفتی از الان تلاشتو بکن 

استارتر عزيز اگه ههمونجور كه گفتي با خانواده شوهرت وخواهرشوهرت رابطه خوبي داري ازاونا كمك بگير اقايون نسبت به خانواده خودشون كمتر جبهه ميگيرن زن داداش منم مثل شما دوست داشت ماهانه پول به حسابش ريخته بشه داداش من ميگفت خودم همه چي مي خرم منم با داداشم صحبت كردم ازديد خودم كه يه خانمم گفتم الان براش كارت جدا درست كرده ماهانه به حسابش مي ريزه

به هركس اندازه ي لياقتش محبت كن