2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 47 پست
حس میکنم برم سرکار پولامو ازم میگیره.همین فکرم داره.اخه من اگه میخواستم خرجمو خودم بدم چرا شوهر کردم ...

نه شوهر من اینطور نیست همه کادوهای عروسی و عقد رو من برداشتم طلا خریدم واسه خودم طلا و جواهر هم خوب برام خرید ماشین هم خرید عروسی هم به زمان خودش خوب گرفت ولی نمی دونم چه حساسیتی به خرج شخصیه من داره لباس و لوازم آرایش و ارایشگاه به نظرش لازم نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم خیلی خسیسه.البته فقط واسه من خسیسه.هرچی خودش دوس داشته باشه میخره.واسه خرج خونه و خوراک کم ...

آخی عزیزم درکت میکنم شوهر منم به وسایل شخصیه من حساسیت داره وگرنه این پولا پولی نیست واسش حتی ماهی ۲میلیونم خرج شخصی من باشه بازم واسش پول نیست ولی آدم دلش میشکنه چون از قدیم گفتن دوست داشتن دل به ریزش دست شوهر من تو ترکیه اصلا ناراحت میشد اگر من یه بوتیکو نگاه میکردم یا میگفتم بریم بازار هیچی هم نخریدم چون حوصله اخمو نداشتم واقعا نمی دونم چرا اینطوریه