2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 47 پست
احساس میکنم اینکار درست نیست که بخوام از رو پول بردارم ولی واقعا دیگه مجبورم خستم کرده من مجرد بودم ...

از روي پول ور داري يعني چي 😳مثلا ماه به ماه نمي گه اين مقدار واسه خودت منظورم اينه كه از پول خودت پس انداز كن

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕
خساست نیست، یک عادت بدی که خانم ها دارند هرور هروز لباس تازه باید بخرن، چه خبره تورو خدا

من تو این ۵سال که ازدواج کردم ۵تا مانتو نخریدم اونم مانتوهای ارزون وقتی خونه بابام بودم سالی ۵تا مانتو میخریدم اونم گرون و خوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو این ۵سال که ازدواج کردم ۵تا مانتو نخریدم اونم مانتوهای ارزون وقتی خونه بابام بودم سالی ۵تا مان ...

هر موقع نیاز داشتید بخرید، ولی این چیزی که تو جامعه رواج پبدا کرده خانم برای هر مهمانی باید یک چیز جدید بپوشه.

هر موقع نیاز داشتید بخرید، ولی این چیزی که تو جامعه رواج پبدا کرده خانم برای هر مهمانی باید یک چیز ج ...

من الان نیاز دارم واقعا لباس ندارم بعد ۵سال دارم هنوز لباسای مجردیمو میپوشم من یه دست لباس مجلسی هم تو کمدم ندارم چون یکم تغییر سایز داشتم شوهر من نباید اینو درک کنه شما که یه آقا هستی ممنون میشم منو راهنمایی کنید

من الان نیاز دارم واقعا لباس ندارم بعد ۵سال دارم هنوز لباسای مجردیمو میپوشم من یه دست لباس مجلسی هم ...

نه دیگه تا این حدم درست نیست. این اسمش خساسته.  من منظورم لحظه به لحظه لباس خریدن بود

نه دیگه تا این حدم درست نیست. این اسمش خساسته.  من منظورم لحظه به لحظه لباس خریدن بود

باورکنید من آخرین چیزی که امسال خریدم یه مانتوی صدتومنی بود واسه عید که اونم به زور خواهرشوهرم از بس اصرار کرد تو مغازه که بخر نداری 

تازه به قصد خرید واسه خودم بازار نرفته بودم چون من خیلی وقته بازار نمیرم پول ازش گرفته بودم رفته بودم واسه خونوادش عیدی بخرم چون واقعا خونوادش گلن و دوسشون دارم 

من تو این ۵سال که ازدواج کردم ۵تا مانتو نخریدم اونم مانتوهای ارزون وقتی خونه بابام بودم سالی ۵تا مان ...

تنها راه حلش اینه که بهش بگی مثلا ماهی ۲میلیون به حسابت پول بریزه بگو اینجوری هی واسه هرچیزی نمیخوام بگم واسم پول بریز خودم خرج میکنم از کارتم. خرید خونه هم با خودت باشه. بازارم خودت یا با خواهر یا مادرت که حوصله دارن برو

تنها راه حلش اینه که بهش بگی مثلا ماهی ۲میلیون به حسابت پول بریزه بگو اینجوری هی واسه هرچیزی نمیخوام ...

یه بار بهش گفتم ماهی ۱میلیون بهم بده من همش ازن پول نگیرم گفت ۱میلیون زیادته مگه چه خرجی داری تو بعدم هر وقت خواستی بهت دادم باورت نمیشه اگر هرشب شام از بیرون بگیره یا واسه یه مهمونی ۴نفره ۱میلیون خرج کنه به چشمش نمیاد اگر من یه روسری ۵۰تومنی بخرم طبق معمول میگه داشتی که اینهمه روسری واسه چیت بود

خیلی از مردا حوصله بازار ندارن من شوهرم اگر مغازه اول خرید نکنم اعصابش بهم میریزه مسافرتم میربم قبلش میگه تو روخدا زیاد منو تو بازار نبر. شما هم با زبون خوش و با سیاست این چیزا رو بخواه ازش. مردای پولداری که زن خونه دار دارن اکثرا همینجوری هستن پول خرج میکنن ولی دست زن نمیدن

خیلی از مردا حوصله بازار ندارن من شوهرم اگر مغازه اول خرید نکنم اعصابش بهم میریزه مسافرتم میربم قبلش ...

خیلی دلم می خواد برم سرکار مستقل شم دیگه اصلا ازش پول نگیرم چون واقعا بدم میاد ولی اینم وضع کارو بیکاری

یه بار بهش گفتم ماهی ۱میلیون بهم بده من همش ازن پول نگیرم گفت ۱میلیون زیادته مگه چه خرجی داری تو بعد ...

چرا هرچی میخری بهش گزارش میدی. یا مثلا قیمت دقیق هرچی میخری رو میگی؟ بنظررم با این خساستش در مقابل شما تنها کاری که میشه کرد اینه که بیشتر دکتر بری 😐 یا مثلا پول بگیر غذا سفارش بده پولشو بیشتر بگو.