2777
2789
عنوان

نقش مدرک😀خانومای بچه دار بیاین

187 بازدید | 20 پست

خانومایی که تجربه دارن مدرک تو زندگی تاثیر داره یعنی من الان خودم خونه دارم و تا سیکل بیشتر نخوندم بنظرتون تو اینده بچم تو سرم میزنه که درس نخوندم و... خانومایی که بچه دارن و مدرک ندارن همچین چیزی هست؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ک باید ب شوما احترام بذاره

و شما نهایت زحمتتونو میکشید و باید قدردانتون باشه👌🏻👌🏻

ولی فقط مدرک نیست

محیط آکادمیک و درس و استاد

روی جهان بینی آدم خیلی تاثیر گذاره 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عزیزم واقعا همچین چیزی هست

استفاده از مدرک تحصیلی به پیدا کردن شغل و سطح شعور و... نخصوصا توی ایران ربط چندانی نداره

اما زنی که وارد دانشگاه شده و درس خونده از نظر تجربه خب خیلی بالاتره.

نمیدونم چطور بگن برات، انگار اجتماعی تره

نظر شخصی من اینه عزیزان لطفا احترام بذاریم به هم ❤🌷🌷🌷

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊
بچه ک باید ب شوما احترام بذاره و شما نهایت زحمتتونو میکشید و باید قدردانتون باشه👌🏻👌🏻 ولی فق ...

آخ مرسی چه خوب بیان کردی همینو میخواستم بگم منم 😂

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊

مساله مدرکت نیست مساله اینه که حس درس خوندن نداری ...پس یعنی حس مطالعه و یاد گرفتن و فهمیدن و دانستن هم نداری....اینجوری هم تربیت بچه ات ممکنه موفق نباشه هم خودت از دنیا عقبی هم در آینده سرکوفت میشنوی...اصلا اینده رو ولش کن... من همین الانم زن جوانی که سیکل داشته باشه ندیدم دور و برم حداقل دیپلمت رو بگیر فقط پیرزنهای قدیمی،یا اونایی که نوک کوه یا تو بیابون زندگی میکنن ممکنه سیکل داشته باشن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید