2777
2789
عنوان

تب در بارداری

100 بازدید | 19 پست

سلام خانم ها من قبلا اصلا تب و سردرد نمیشدم

ولی از وقتی باردار شدم هفته ای دوبار تب میکنم

🥲

بعد یه نقطه تو کمرم درد گرفته حالت سوزش مانند.

اصلا حس میکنم راحت نیستم خیلی بی قرارم پاهام اذیت میکنن .کمرم شکمم .تب هم دارم 😔

اینا طبیعیه ؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیدونم من حالت گرگرفتگی داشتمتب نه

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وهر که از ذکر من(نمازوقرآن) روی برگرداند،بی تردید زندگی سختی خواهد داشت و در روز قیامت نابینا محشورش میکنیم.(آیه۱۲۴.سوره طه)

تب رونمیدونم ولی منم سردرد نمیشدم قبل بارداری ولی بعدش چند بار بد سردرد شدم

کمرمم به خاطر اسباب کشی و زیاد کار کردن درد گرفت افتادمبه خونریزی چون خیلی به خودم فشار اوردم

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم حتما برو دکتر تب و جدی بگیر انشاالله چیزی نیست و به سلامتی زایمان میکنی ولی زودتر برو دکتر

دکترم نیست فردا ولیفردا میرم بیمارستان توگوگل هم زدم زده طبیعی نیست

تب رونمیدونم ولی منم سردرد نمیشدم قبل بارداری ولی بعدش چند بار بد سردرد شدم کمرمم به خاطر اسباب کشی ...

🥲🥲🥲🥲 من استراحت مطلقم هیچ کاری هم نمیکنم ولی باز نمیدونم چرا اینطور شدم

منم تمام بدنم الان باز اینطور شدع اصلا اوضاعم داغونه بی قرارم خیلی

عزیزم به دکترت بگو ...گوگل سرچ کن شاید طبیعی باشه..از هفته های ۶.۷ تا ماه چهار خیلی از این بیقراری ها و کلافگی ها طبیعیه

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وهر که از ذکر من(نمازوقرآن) روی برگرداند،بی تردید زندگی سختی خواهد داشت و در روز قیامت نابینا محشورش میکنیم.(آیه۱۲۴.سوره طه)

عزیزم به دکترت بگو ...گوگل سرچ کن شاید طبیعی باشه..از هفته های ۶.۷ تا ماه چهار خیلی از این بیقراری ه ...

من الان ۱۳ هفته و ۳ روز هستم

دقیقا از وقتی قلب بچه تشکیل شد حالم اینطور شده