2777
2789
عنوان

دوقلو

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 164 پست
اخی عزیزم عیبی نداره راستش ماها هرکدوممون یه چیزی ارزوداریم ومیخوایم تلاشمونومیکنیم ولی نشدخب ناراحت ...

😂😂 عزیزممم.انشاا...هرچی صلاحه پیش بیاد. من همیشه بهش میگم حتما به صلاحت نبوده که نداده. اخه شوهرشم اخلاق نداره. دختری هم داره البته. ولی عشق دوقلو پسره. تازه سه دوره مکمل خورده و سه سقط داشته ولی دو دورش داروهای محرک تخمدان خورد.

ولی بازم غصه میخوره پسرمو میبینه و دامادم دامادم میکنه😍 حالا باز خداروشکر پسرم بشدتتتت اذیت کنه و همه ازش عاصی هستن و مدام میگم ببین اجی اگه این پسرت بود عین من کل موهات سفید میشد.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
😂😂 عزیزممم.انشاا...هرچی صلاحه پیش بیاد. من همیشه بهش میگم حتما به صلاحت نبوده که نداده. اخه شوهرشم ...

انشاالله خدا براهمه هرچی خیره پیش بیاره

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا پسردارشدن چی خوبه؟ ابجیم دنبال پسردارشدنه اگه چیزی میدونی بگو لطفا

پسرشدن که بایدکاملاااااالبنیات روحذف کنی حداقل یکی دوماه قبلس.کلسیم ولبنیات مثل ماست ودوغ وپنیر وکشک ابدااااانخوره حتی یه ذره.فقط عسل موز خرما مخصوصاموزوخرما.تخم هویج بگیره ازعطاری ازروزاول پریودیش تااخرش هرروزیه لیوان دم کنه بخوره.توت فرنگی وخربزه وطالبی موزززززز خیلی بخوره کلا کلسیم حدف بسه پتاسیم زیاده زیاد.پتاسیمم مثل موز توت فرنگی..توت فرنگی روزاقدامم بیشتربخوره چون رحمشوقلیایی میکنه هرروزم به شوهرش به لیوان عرق کاسنی بده کاسنی توقرانم اومده بجه رونهایت زیبارویی قرارمیده حتی بیشترازبه.وپسرزایی روزیادمیکنه.

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
انشاالله خدا براهمه هرچی خیره پیش بیاره

انشاا...

ممنون گلم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
پسرشدن که بایدکاملاااااالبنیات روحذف کنی حداقل یکی دوماه قبلس.کلسیم ولبنیات مثل ماست ودوغ وپنیر وکشک ...

زمان اقدام مهم نیس کی باشه؟

و اینکه جفتشون لبنیات نخورن؟

جوش شیرین چی؟

شنیدم دربارش

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
انشاا... ممنون گلم

پس دقیفاقسمتش نبوده که اینهمه تلاش کرده ونشده.شایدهمون دختریه روزخیلی به دردش بخوره وبراش خوب باشه قسمتشم باشه خدابهش به موقعش پسرم میده

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
پس دقیفاقسمتش نبوده که اینهمه تلاش کرده ونشده.شایدهمون دختریه روزخیلی به دردش بخوره وبراش خوب باشه ق ...

شما بچه دارید؟

زمان اقدام مهم نیس کی باشه؟ و اینکه جفتشون لبنیات نخورن؟ جوش شیرین چی؟ شنیدم دربارش

ارههه اول اینکه نیم ساعت قبل اقدامش یه فنجون قهوه غلیظ بده به شوهرش.دوم اینکه خودشونیم ساعت قبلش باجوش شیرین بشوره.وووومهم ترینش که بایدخیلی دقت کنه روزتخمک گذاریشه اگراونروزاقدام کنه که درصدبالاایی پسرمیشه اکثراچهاردهم سیکل قاعدگیشون روزتخمک گذاریشونه ولی میتونه اگرصد درصدمیخوادمطمعن بشه بعدپریودیش یه سونوبده یانخواست هم یه کیت تخمک گذاری ازداروخونه بگیره مطمعن بشه چون قبلش اگراقدام کنه دخترمیشه این خوراکیاهم هردوشون بخورن هردوروزی دوسه تاخرمایه موزعرق کاسنی روفقط شوهرش خودشم اگرخوردکم بخوره خیلی کم.پیازسفیدم بخورن مخصوصاشوهرش.

شما بچه دارید؟

نه عزیزم تازه میخوام اقدام کنم 

نه عزیزم تازه میخوام اقدام کنم 

انشاالله که ب سلامتی پسردار شید

زمان اقدام مهم نیس کی باشه؟ و اینکه جفتشون لبنیات نخورن؟ جوش شیرین چی؟ شنیدم دربارش

لبنیات کلاتوی خونشون حذف بشه هردووو.به هیچ وجه ازدوماه قبل نخورن

منن نینی هام دوقلوان ی دختر و  یه پسر مهر تشریف فرما میشن

خوش اومدین ب زندگی من و باباییی نینی کوچولوهام خدا جونم فرزندمو نذر امام زمانم میکنم ک وقتی اومد در رکابش باشه ان شالله😍😍😍خدا جون همه ی دوستام و منتظرا رو دامنشونو سبز کن مرسییییی ک هسستیییی
من د ارم بزرگ کردنش سخته 10ماهه هستن حالا که مریض شدم بشدتت به کمک احتیاج دارم طفلی مامانم با وجود ر ...

دوقلودارین؟