2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرم راضی نیس.راستش خودمم راضی نیستم.اخه دخترم فقط شیر خودمو میخوره.مادر شوهرم میگه بده من نگهش دارم.ولی متاسفانه یکم سر به هواس...چن روز قبل بچه بغلش بود سر بچه رو کوبید به دیوار..

میدونم که با هزینه پرستار چیزی برام نمیمونه...ولی چاره ای ندارم

خونه رو دوربین بذار. پرستار تو خونه نگهش داره. . بچه رو دنبال خودت نکشون. 

شما که کارمند بودی باید از اول شیشه هم میدادی تا عادت کنه 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خونه رو دوربین بذار. پرستار تو خونه نگهش داره. . بچه رو دنبال خودت نکشون.  شما که کارمند بودی ...

اول شیشه میگرف از ماه چهار به بعد هر کاریش کردم شیشه نگرف

حقوقتون در حدی نیست که واقعا ارزش داشته باشه با این تایم برین سر کار و بچه اذیت شه.گفتین کارتون خوبه و حیفه من فک کردم چهار پنج تومنی درآمد دارین و براتون میصرفه پرستار ولی با این شرایط شما سر کار نرفتن به صرفه تره البته این نظر منه موفق باشین.

دوستان من و همسرم دو قلو داريم، دختر، تقريباً نه ماهه، يك پرستار داريم ولى به نظر ميرسه كافى نيست، احتياج به يك خانمِ پرستار جوان داريم چون پرستارِ فعليشون ميانساله و به نظر مى رسه بعضاً تو يه سرى موقعيت ها كم مياره، منزل سمتِ جردن هست و كارشون تمام وقته و بايد آخر هفته ها بويژه جمعه آزاد باشن، در خصوص دستمزد، اگر از عملكردشون راضى باشيم باهاشون راه ميايم، لطفاً اگر كسى موردى با اين شرايط سراغ داره، اطلاع بده، پيشاپيش ممنون.