2777
2789
عنوان

زن نما

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 210 پست
با حرف منو تو تذکر داده عزیزمنینیار از صبح تاپیکارم حذف نکرده بشینه تاپیکای اینو چک کنه

عشقم قبل این تاپیک تذکر داده

شما رو نمیدونم ولی من این کاربر رو یادمه پروفش یه دختر چادری بود

تاپیک میزد درخواست بدید حرف بزنیم فقط هم با جنبه ها بیان😉

بار ها کاربر های دیگش تعلیق شده

🦋آنــاهــیتـا 🦋 پروف خودمم اکه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم 🙂

نی نی یار تو رو ارواح هر کی دوست داری تاپیکای منو یه نگا بکن اینا منو کشتن اینقدر گفتن من قدیمی سایت ...

چرت و پرتایی که تو پیوی بقیه میگفتی چی؟ اسکرین شات هاتو هم گذاشتن دیگه انکار نکن عمو محنا

And sometimes, only you know how shattered you are🖤🪽

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دارم میخونم با توجه به اینکه دخترا درخواست بدید و سینه و پزیود محور تاپیکاشه زن نما بودن چندان هم دو ...

خداروشکرررر

🦋آنــاهــیتـا 🦋 پروف خودمم اکه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم 🙂

حتی نی نی یار هم به موضوع پی برده و تذکر داده ولی یسری کاربر ساده میگن زنه

اره نی نی یار هم حتی رسیدگی کردن دیدن ایشون مشکوکن ...

بیخیالش مهم اینه بهش رسیدگی شد دیگه سیسی

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

برات گزارش زدم بی تربیت

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

😭😭😭بیشتر از همه از این ناراحت شدم خدا الهی ازش نگذره دستم خیلی هم خوشگله

خدا الهی از منحرفا نگذره

درضمن کسی هم نگفت دستت خوشگله یا زشته الکی مظلوم نمایی نکن

اره نی نی یار هم حتی رسیدگی کردن دیدن ایشون مشکوکن ...بیخیالش مهم اینه بهش رسیدگی شد دیگه سیسی

هوفففف

شاید لیدی بوی هست

😂

من رفتم فقط تهمت خاتون به خدا حلال نمیکنم به الله قسم حلالتون نمیکنم

برو نفرین کن به حرف گربه سیاه بارون نمیاد