2777
2789
عنوان

زن نما

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 210 پست
دارم میخونم با توجه به اینکه دخترا درخواست بدید و سینه و پزیود محور تاپیکاشه زن نما بودن چندان هم دو ...

تازه خیلی از تاپیک هاش ترکیدن

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

تاپیکهای مورد دار نزنین خب این بار لغوتون کنم واسه همیشه لغو میکنم اگر خانم هستین چطور میتونین هر تا ...

یه بار اسکرین شات هاشو گذاشتن افتضاح بود ولی بازم تعلیقش نکردین واقعا وجود این کاربرا واسه سایت خودتون خوبیت نداره

همه هم دارن میگن زن نماس!

And sometimes, only you know how shattered you are🖤🪽

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از اونجایی که من خیلی بیکار بودم

رفتم تاپیکاشو چک کردم

اول دیدم همش معمولیه و مشخصع دختره

بعد دیدم از یه جا به بعد کل تاپیکاش مربوط به نوک سینه هس

نمیتونم قضاوت کنم شاید مشکل هورمونی دارن و توی یک ماه سه بار پریود شدن

بازم نمیشه قضاوت کرد

تاپیکهای مورد دار نزنین خب این بار لغوتون کنم واسه همیشه لغو میکنم اگر خانم هستین چطور میتونین هر تا ...

خیلییی ممنونمممم🩷

🦋آنــاهــیتـا 🦋 پروف خودمم اکه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم 🙂

سلام عمو محنا خوبی😐

🤣🤣🤣🤣🩷

🦋آنــاهــیتـا 🦋 پروف خودمم اکه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم 🙂

یه بار اسکرین شات هاشو گذاشتن افتضاح بود ولی بازم تعلیقش نکردین واقعا وجود این کاربرا واسه سایت خودت ...

به من میگه دروغ نگو من درخواست ندادم به کسی 🤣🤣

من درخواستشو قبول نکردم متاسفانه اسکرین اون کاربرا هم نداشتم کاش حضور داشتن اون کاربرا هم کاملا مشخص میشد

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

از اونجایی که من خیلی بیکار بودم رفتم تاپیکاشو چک کردماول دیدم همش معمولیه و مشخصع دخترهبعد دیدم از ...

عشقم نمیدونم یادت میاد یا نه ولی یه کاربر بود که اسمش همین محناتونم بود

مدام تاپیک میزد درخواست بدید حرف بزنیم فقط با جنبه ها بیان😉

بار ها کاربری های دیگش تعلیق شده میتونی از نی نی سایت بپرسی

همین الان کاربر alone گفت میرفته پیوی کاربر ها حرف ج میزده

به من میگه دروغ نگو من درخواست ندادم به کسی 🤣🤣من درخواستشو قبول نکردم متاسفانه اسکرین اون کاربرا ه ...

مردک روانی چقدم زر زده بودد یعنی قشنگ مشخص بود یه نر مریض پشت اکانته حیفه ک نمیدونم کدوم کاربرا بودن ک اسکرینو گذاشتن

And sometimes, only you know how shattered you are🖤🪽

خدا الهی از منحرفا نگذره درضمن کسی هم نگفت دستت خوشگله یا زشته الکی مظلوم نمایی نکن

گفتید دستم شبیه مرداست

دلم شکست کاش باور نمیکردید ولی اینجوری دلمو نمیشکستید

دستم خیلی هم زیباست همه رو خدا آفریده

کار ب زن نما بودن و تاپیکهاش ندارم ولی اون دستی ک من دیدم دست زن نبود والا

عشقم نمیدونم یادت میاد یا نه ولی یه کاربر بود که اسمش همین محناتونم بود

مدام تاپیک میزد درخواست بدید حرف بزنیم فقط با جنبه ها بیان😉

بار ها کاربری های دیگش تعلیق شده میتونی از نی نی سایت بپرسی

همین الان کاربر alone گفت میرفته پیوی کاربر ها حرف ج میزده

عشقم نمیدونم یادت میاد یا نه ولی یه کاربر بود که اسمش همین محناتونم بود مدام تاپیک میزد درخواست بدید ...

اونو یادم نیس گلم

دوست ندارم قضاوت کنم

ولی لحن حرف زدن و دفاع از خودش خیلی عجیب بود و نرمال نبود

حالا یا یه دختره که خوشش میاد حرفای جنسی بزنه

یا زن نما

دیبا سابق هم زن نماست

اره اونم خیلی مشکوکه ولی من مطمئن نیستم اما رو این مطمعنممم