2777
2789
عنوان

زن نما

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 210 پست
اونو یادم نیس گلمدوست ندارم قضاوت کنمولی لحن حرف زدن و دفاع از خودش خیلی عجیب بود و نرمال نبودحالا ی ...

هرچی هست به مریض جنسیه و داره فضای سایت رو مسموم میکنه

🦋آنــاهــیتـا 🦋 پروف خودمم اکه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم 🙂

گفتید دستم شبیه مرداست دلم شکست کاش باور نمیکردید ولی اینجوری دلمو نمیشکستید دستم خیلی هم زیباست همه ...

این همه داری انرزی میذاری کسی هم حرفتو باور نمیکنه

پس حداقل یه ویس اپلود کن و اسم کاربریتو بگو

تا اگه حق باتوعه دهن همشون بسته بشه

والا یه صدا ضبط کردن و اپلود کردن ده دقیقه هم طول نمیکشه ولی چندساعته داری هی با حرف مثلا خودتو ثابت میکنی

کشتم شپش شپش کش شش پارا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نیست؟من دستم این شکلیه دیگه به دستان توهین نکنین بیشعورا 😭😭😭😭خیلی هم دستام زیباس خیلی بی ادب و ب ...

دست زنونه نبود واقعا

تنها پیشرفتی ک کردی اینه که انگشتر زنونه گذاشتیicon

And sometimes, only you know how shattered you are🖤🪽

masoumeharamاین زن نماس با فیت یش شیردهی شک ندارما

کاش برن گمشن همه این مریض های جنسی

🦋آنــاهــیتـا 🦋 پروف خودمم اکه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم 🙂

هرچی هست به مریض جنسیه و داره فضای سایت رو مسموم میکنه

من باز بیشتر چک کردم😂دیدم پنجا درصد تاپیکاش میگه درخواست بدین حرف بزنیم

حتی یه تاپیکش گفته اقایون درخواست بدین

به نظر چه اقا چه خانم نرمال نیستن

تاپیکاش که چیز بدی نگفته چجوری متوجه زن نما بودنش شدید استارتر بنظرم فیکارو گزارش بزنی بهتره تا این ...

عشقم نمیدونم یادت میاد یا نه ولی یه کاربر بود که اسمش همین محناتونم بود

مدام تاپیک میزد درخواست بدید حرف بزنیم فقط با جنبه ها بیان😉

بار ها کاربری های دیگش تعلیق شده میتونی از نی نی سایت بپرسی

همین الان کاربر alone گفت میرفته پیوی کاربر ها حرف ج میزده

اون کاربر رو نمیشناسم والا

دادگاه تعطیل متهم تبرئه شد😂

تبرئه نشد نی نی یار بهش گفت دفعه بعد تکرار کنه تعلیقه

گفتید دستم شبیه مرداست دلم شکست کاش باور نمیکردید ولی اینجوری دلمو نمیشکستید دستم خیلی هم زیباست همه ...

چطوری میشه دوتا تاپیک بزنی هر دوتا به جا گریه کردن بنویسی دلم گربه کردن میخواد تو عنوان اگه ککی به تنبون نداری ؟؟؟؟؟

استارتر عزیز حلال کن حق با تو بود

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂

من باز بیشتر چک کردم😂دیدم پنجا درصد تاپیکاش میگه درخواست بدین حرف بزنیمحتی یه تاپیکش گفته اقایون در ...

منم همینو میگم حالا چه زن چه مرد مهم اینه که مریض جنسیه

هر چند من هنوز هم میگم زن نماست

عشقم نمیدونم یادت میاد یا نه ولی یه کاربر بود که اسمش همین محناتونم بودمدام تاپیک میزد درخواست بدید ...

اها والا محناتونم رو نمیشناسم تا حالا ازش درخواستی هم برام نیومده کبرا هواهر صغرا یه کاربر فوق العاده فیک ودروغگوئه همش تاپیکای سریالی ویکمواخت وفیک میزنه ودروغ به خورد کاربرا میده کاش یه فکری همبرا اون میشد