2777
2789
عنوان

زن نما

| مشاهده متن کامل بحث + 1436 بازدید | 210 پست

یک دور قبلا به همه درخواست داده همه بارها تو تاپیک هاش گفتن زن نماست خیلی ها از تاپیک هاشم هم ترکونده ۱ درصد هم زن نما نباشه یک منحرفه همش فکرش چیزای جنسیه میتونی مشاهده کنی

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

معیار زن نما بودن و نبودنتون تعداد تاپیک هاست ؟ کاش به محتوا هم دقت کنید

دکترای زن نما شناسی دارم

اینو زن نما تشخیص ندادم

ولی ممکنه یه زن نمای کاربلد باشه

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن نما ابرو دارهههه؟؟؟من دارم تو این محیط فعالیت میکنم بودن این زن نماها فقط باعث سموم شدن فضای سایت ...

من تذکر اخر رو دادم تکرار کنه لغو دائمش میکنم

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

برو و بیشتر از این گناهتو توی این وقت اذان سنگین نکن دلم خیلی شکسته نفرین کنم دعوام میگیرتون

تا دلت میخواد نفرین کن

🦋آنــاهــیتـا 🦋 پروف خودمم اکه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم 🙂

من دیگه کاری که شما میگید رو نمیکنم چون بهتون هیچ ربطی نداره به نی نی یار گفتم خودش هر جور صلاح بدون ...

ببینننن قاففف دادیی

اگه زن نما نیستی از چی میترسی؟

🦋آنــاهــیتـا 🦋 پروف خودمم اکه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم 🙂

امثال تو برا جامعه خطرناکن یکی در میان تاپیک هات جنسی و شوخی های زشت جنسیبرا برادرم خوردم ،گربه کردم ...

من اگر گناهی دارم به خودم مربوطهو خدام

محتوای بیشتر تاپیکام طنزه

و این به شما هیچ ربطی نداره

بسه هر چی اعصابمو خرد کردی

من تذکر اخر رو دادم تکرار کنه لغو دائمش میکنم

ممنونم

تاپیکهای مورد دار نزنین خب این بار لغوتون کنم واسه همیشه لغو میکنم اگر خانم هستین چطور میتونین هر تا ...

باشه نی نی یار

ولی اینا منو خیلی اذیت کردن تو رو خدا برای یک هفته هم که شده تعلیقشون کن

به تو ربطی ندارند فوضول خانم

ربط داره چون داری زر میزنی که ای وای تهتمت زدید حلال نمیکنم ...من هر کیم حداقل منحرف نیستم همش فکرم تو مسائل جنسی باشه مثل تو

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

یک دور قبلا به همه درخواست داده همه بارها تو تاپیک هاش گفتن زن نماست خیلی ها از تاپیک هاشم هم ترکوند ...

حتی نی نی یار هم به موضوع پی برده و تذکر داده ولی یسری کاربر ساده میگن زنه

من اگر گناهی دارم به خودم مربوطهو خدام محتوای بیشتر تاپیکام طنزه و این به شما هیچ ربطی نداره بسه هر ...

منم فکرمیکردم زن نمایی حتی دیشب بهت گفتم پسری بخاطر تاپیکات ولی بعد گفتم شاید اشتباه میکنم کامنتمو پاک کردم

دخترخوب سعی کن ازاینجورتاپیکانزنی تاکاربرابهت شک نکنن

ما آدم هابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیر، و برای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم.

من اگر گناهی دارم به خودم مربوطهو خدام محتوای بیشتر تاپیکام طنزه و این به شما هیچ ربطی نداره بسه هر ...

ربط داره تو سایت عمومی داری میزنی نفهم ...همه بار ها بهت گفتن تاپیک هات زننده است از رو نمیری که

دکترای زن نما شناسی دارماینو زن نما تشخیص ندادم ولی ممکنه یه زن نمای کاربلد باشه

عشقم برو تاپیک هاشو بخون

نی نی یار هم بهش تذکر داده

من اشتباه میکنم نی نی یار چی؟