2777
2789
عنوان

زن نما

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 210 پست
نی نی یار تو رو ارواح هر کی دوست داری تاپیکای منو یه نگا بکن اینا منو کشتن اینقدر گفتن من قدیمی سایت ...

یه عکس علامت دار بزار خیالشون راحت بشه

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بابا کدوم پسری ۱۰۹ صفحه تاپیک میزنهکی گفت این بچه زن نماس ؟؟؟؟

معیار زن نما بودن و نبودنتون تعداد تاپیک هاست ؟ کاش به محتوا هم دقت کنید

🦋آنــاهــیتـا 🦋 پروف خودمم اکه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم 🙂

دسته مرد این شکلیه؟

دست زن این شکلیه؟؟؟

🦋آنــاهــیتـا 🦋 پروف خودمم اکه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری ها توجه نمیکنم 🙂

اون رو فاکتور بگیریمناخن های یک خانم هیچ وقت این شکلی نیستمدل رویش مو و جنس پوست و رنگ پوست در دست ا ...

خب من به اون کاربر کارندارما

اما تو همین سایت چند نفر ناخون کاشته بودن عکس داده بودن پوست فرم دستاشون شبیه همین بود

پس امکانش هست

دختر مازندران

خب من به اون کاربر کارندارما اما تو همین سایت چند نفر ناخون کاشته بودن عکس داده بودن پوست فرم دستاشو ...

من دستام خیلی هم زیباس 😭

علاوه بر مغز کثیف دلتون هم خیلی سیاهه

خدا از شما نگذره الهی

دقیقا.مرد ها استخوناشون یجوری برامده اس این استخوناش زنونه اساگه هم دست یه پسر باشه ، یه پسر 11 سال ...

نه زنونس مشخصه

ما آدم هابرای اشتباهات دیگران قاضی هایی سختگیر، و برای اشتباهات خودوکیل مدافعانی چشم پوش هستیم.

شما مسئول سایتی؟چیکارش داری اخه گناه دارهاصن زن نماس خب جوابشو نده با کسی کاری نداره ک🙄من اصلا نمیش ...

زن نما ابرو دارهههه؟؟؟

من دارم تو این محیط فعالیت میکنم بودن این زن نماها فقط باعث سموم شدن فضای سایت میشه

نی نی یار تو رو ارواح هر کی دوست داری تاپیکای منو یه نگا بکن اینا منو کشتن اینقدر گفتن من قدیمی سایت ...

تاپیکهای مورد دار نزنین خب این بار لغوتون کنم واسه همیشه لغو میکنم اگر خانم هستین چطور میتونین هر تاپیکی بزنین ؟ تذکر اخر رو دارم بهتون میدم مراقب پستها و تاپیکهاتون باشین و بدونین اینجا کاربرای کم سن هم هستن رعایت کنین

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

من دیگه کاری که شما میگید رو نمیکنم چون بهتون هیچ ربطی نداره به نی نی یار گفتم خودش هر جور صلاح بدون ...

امثال تو برا جامعه خطرناکن یکی در میان تاپیک هات جنسی و شوخی های زشت جنسی

برا برادرم خوردم ،گربه کردم ،سینه هام چجوری بزرگ شه ،اونجام درد میکنه ،و .....هزاران تا اینا ساده ترینش هاش هستن خیلی ها رو ترکوندی بعد ادمی با ادبیات تو که همش فکر جنسی داری حلال نمیکنی یا نمیگذری ؟

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

خب من به اون کاربر کارندارما اما تو همین سایت چند نفر ناخون کاشته بودن عکس داده بودن پوست فرم دستاشو ...

بله امکانش خیلیه که مرد باشه

پوست خانوم کامل مشخصه

شما اینو به من دیگه نگو

به من درخواست داده بود

زن نما ابرو دارهههه؟؟؟من دارم تو این محیط فعالیت میکنم بودن این زن نماها فقط باعث سموم شدن فضای سایت ...

برو و بیشتر از این گناهتو توی این وقت اذان سنگین نکن

دلم خیلی شکسته

نفرین کنم دعوام میگیرتون