راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
توی هر دو نوع زایمان ممکنه مشکلاتی پیش بیاد و عارضه داشته باشه تجربه دیگران برای ما صدق نمیکن ...
من تصمبم سزارین هست اما اونقد ازش بد شنبدم تو همین سایت ک زده شدم هذچند ک اطرافیانم از ده نفر نه نفرشون سز بودن و خیلیم حالشون خوبه اما نمیدونم چرا استرس گرفتم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
همش بستگی به شرایط خودتون داره. من میخواستم زایمان طبیعی کنم فول هم شدم ولی بچه پایین نیومد سزارین اورژانسی شدم اینقدر هم که درد کشیدم دردای بعد از عمل برام مسله ایی نبود. خیلی زود سرپا شدم.
من تصمبم سزارین هست اما اونقد ازش بد شنبدم تو همین سایت ک زده شدم هذچند ک اطرافیانم از ده نفر نه نفر ...
همش شانسیه
ولی معمولا بد نیست
پمپ مورفین بگیر