2777
2789
هر قد و ظاهری ، برای خودش جذابیت خودش رو داره ، دختری که قد بلند هست هم همینطور . من کلی گفتم

من ۱۵۸ ام

میگم کاش قدم بلند بود😂

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشالله زندگی به تو آسون بگیره با این زبون نیش دارت!

به من اسون گرفته ، خانوادم ، کارم ، رشته تحصیلیم تو دنیا از تاپ تریناس ، مادامی که داشتی برای شوهر و بچه و خیانت خودتو اتیش میزدی من دغدغم رنک شدن تو دانشگاه صنعتی بوده

😻😻
به من اسون گرفته ، خانوادم ، کارم ، رشته تحصیلیم تو دنیا از تاپ تریناس ، مادامی که داشتی برای شوهر و ...

انشاالله بهترش گیرت بیاد

البته اگه زبونت اجازه بده

تاپیکت که بوی اعتماد به نفس نمیده فقط زبون داری

دیگه ریپ نزن

زیر بیست سال تو تاپیک هام نظر نده لطفا.

نه سیسی با یه پاشنه بلند کار جمع

😂😂راس میگیا

ولی خب همیشه پاشنه بلند نمیشه بپوشم متاسبانه ک

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

😂😂راس میگیاولی خب همیشه پاشنه بلند نمیشه بپوشم متاسبانه ک

ببین من براورد کردم ادم تو خونه که نیاز نداره ، با اقای 186 قد گرفتم اوکی بود یعنی خیلی زشت نشون داده نمیشدم کنارش(دیتامونم حله ) ، میمونه مجلس و مراسم که میپوشیم راحت ولی برای سرکار و دانشگاه هنوز راهی ندارممم

😻😻
انشاالله بهترش گیرت بیاد البته اگه زبونت اجازه بده تاپیکت که بوی اعتماد به نفس نمیده فقط زبون داری د ...

من گاهی وقتا از خودم متنفر میشم..احساس میکنم کسی از من خوشش نمیاد...احساس میکنم خیلی آدم دوست نداشتنی ای هستم..البته رفتار بقیه موجب این افکار و احساس میشه...شما خودتون رو دوست دارید؟این احساس به شمام دست داده تا به حال؟ تو با این تاپیکا دیگه راجب بقیه مخصوصا اعتماد به نفس نیا نظر نده

😻😻
حقیقتا میخواستم بهت رحم کنم

ببین عزیزم اصلا برام مهم نیست حرف یه آدم مجازی بی اعتماد به نفس

میتونی عقده های درونتیو خالی کنی و به نمایش بذاری چیزهایی که تو دنیای واقعی ندیدن بقیه ..اینجا به رخ بکشی حق میدم بهت

راحت باش🤍

اره عزیزم مهم نبود که گریه میکردی ریپلای نکنم

آره چون نمیخواستم عین خودت حمله کنم! و شأن خودم رو مثل تو بیارم پایین

اینکه فکر میکنی خودت دانشگاه رفته ای و اینا

برام جالب بود ولی تو همین خیالاتت بمون 🤍حق میدم بهت نادیده گرفته شدی