2777
2789
ببین من براورد کردم ادم تو خونه که نیاز نداره ، با اقای 186 قد گرفتم اوکی بود یعنی خیلی زشت نشون د ...

مشکل مال من اقای ۱۹۳ عه😀😂

و دقیقا دانشگاه و سرکار کوشولو ام

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

آره چون نمیخواستم عین خودت حمله کنم! و شأن خودم رو مثل تو بیارم پایین اینکه فکر میکنی خودت دانشگاه ر ...

نادیده؟؟ عزیزم تروخدا تاپیکی که نمیدونم حالت بد بود مامانت عین خیالش نبودو مرور کن ، یه توصیه دارم برات اگر میخوای شانت حفظ بشه نظرتو برای خودت نگه دار خانومی ، و برو تراپی نمیدونم اونی که باهاش بهت خیانت شده دختر قدکوتاه بود ؟ اینطوری بای دیفالت با 30 تا 60 درصد همجنسات به مشکل میخوری

😻😻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نادیده؟؟ عزیزم تروخدا تاپیکی که نمیدونم حالت بد بود مامانت عین خیالش نبودو مرور کن ، یه توصیه دارم ...

من خودم قدم کوتاهه عزیزم !

خالی شدی ؟ آروم شدی ؟

خداروشکر 🤍😉

از لحن صحبتت معلومه کی عقده داره !

زیر بیست سال تو تاپیک هام نظر نده لطفا.

من خودم قدم کوتاهه عزیزم !خالی شدی ؟ آروم شدی ؟خداروشکر 🤍😉از لحن صحبتت معلومه کی عقده داره !

نمیدونم چطور بهت بپردازم که بری ، چون نه اتفاقا من کامل برون ریزی کنم بعدش از خشم خدا باید بترسمicon برو خدا زده

😻😻
نمیدونم چطور بهت بپردازم که بری ، چون نه اتفاقا من کامل برون ریزی کنم بعدش از خشم خدا باید بترسم بر ...

پس بهتره یه دور دیگه بری بخونی چیا گفتی تا ببینی چه خشمی تو کلامت هست

میتونی هر وقت خالی کردن عقده هات تموم شد ریپ نزنی

اونوقت دیگه اعلان برام من نمیاد 😉

خدا اتفاقا آدمایی مثل تو رو که زبونش زهر داره رو میزنه نه من رو

درضمن کنم برون ریزی بلدم ولی شخصبتم مثل تو نیستم خیلی هم بهتر از تو بلدم😉

زیر بیست سال تو تاپیک هام نظر نده لطفا.

[QUOTE=419060955]تاپیکاتو نخوندم ولی از لحنت میفهمم که زندگی اسون نگرفته بهت ، و عزیزم جوابی برات ند ...

اون موقع نخونده بودماااا منظورم این بود که فقط دوست دارید بیاید اینجا راجب خیانت همه گفته باشن ، که اشتباه متوجه شد فکر کرد من تاپیکشو گفتم بعدش خوندم

😻😻