2777
2789
عزیزم چی دوست داری بپرسمم؟؟ بگو همونو، بعد من زورت کردم بیای ؟؟ از یه جمله اعتماد به نفسمو از کجا فه ...

آخی اومدی درو کردی تاپیک های منو ؟

خیانت رو یکی دیگه در حق من کرده خودم نکردم که !

ولی شما خودت خودتو اینجا کوچک کردی😂

زیر بیست سال تو تاپیک هام نظر نده لطفا.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من انقد دوس داشتم میشد عمل کنم قدمو بلند کنم

ولی عمل خوبی نیس ممکنه کوتاه بلند بشه و نقاهت سختی داره

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

دختر قد کوتاه تر ، یه جورایی گوگولی تره 😂 ، برای دخترا ۱۵۰ تا ۱۶۵ جذابتره 👍

کاش همون ۱۶۵ بودم اه

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

نمیتونم ریپلای کنم

عزیزم اصلا نقص نیس...درسته قدبلندوهیکل درشت ترقشنگه ولی ریزبودنم جذابیت خودشوداره

دنیاباتفاوتاش قشنگه دیگ آدماهم قرارنیس همگی مثل هم قدبلندباشن یاهمگی مثل هم سفیدیاسبزه باشن هرکی باشکل خودش جذابه

آخی اومدی درو کردی تاپیک های منو ؟خیانت رو یکی دیگه در حق من کرده خودم نکردم که !ولی شما خودت خودتو ...

تاپیکاتو نخوندم ولی از لحنت میفهمم که زندگی اسون نگرفته بهت ، و عزیزم جوابی برات ندارم لزومی نداره خودمو بهت اثبات کنم

😻😻

من خودم ۱۴۷ با ۵۱ وزن تازه مادر شدم و همیشه اعتماد به نفس متوسطی داشتم ولی از نگاه های مردم و حرف های مردم ناراحت میشدم و همیشه غصه این قد کوتاه رو میخورم اما واقعا نمیشه کاریش کرد باید اعتماد به نفس رو بالا ببری و مهارت ها و زرنگ باشی خانومامه رفتار کنی تا این نقص دیده نشه یا خیلی کمتر دیده بشه

در هر صورت موفق باشید

تاپیکاتو نخوندم ولی از لحنت میفهمم که زندگی اسون نگرفته بهت ، و عزیزم جوابی برات ندارم لزومی نداره خ ...

انشالله زندگی به تو آسون بگیره با این زبون نیش دارت!

زیر بیست سال تو تاپیک هام نظر نده لطفا.