2777
2789
عنوان

مستاجر

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 59 پست
کلا ۱۰۰ پیش من داره امسال میخواستم بیرونش کنم گفت باید برم تو کوچه خیابون ، کلی التماس همسر کردم امس ...

یعنی خونه ارزون تر برای ایشون پیدا نمیشه که باید بره تو کوچه؟

سال اینده از چند ماه قبل بهش بگو تکلیف خودشو بدونه

.

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یعنی خونه ارزون تر برای ایشون پیدا نمیشه که باید بره تو کوچه؟سال اینده از چند ماه قبل بهش بگو تکلیف ...

کرج فکر نکنم گلم ، گفت که حتی رفتم دنبال کانکس شهرداری 😶

نه من ۱۰ سال مستاجر بودم همیشه اولویت اجاره خونه بود و مراقبت از خانه هم داشتم

قطعا آدم خوبم مثل شما هست ولی اطراف ما واقعا بدن واقعا انگار حرص خونه نداشتن شونو سر صاحب خونه ها خالی میکنن مستاجر داییم ده سال تو خونه داییم بود بخدا که زنداییم همه محصولات باغشون رو که میچید سهم اینو جدا میداد پارسال که رفت کرایش سه میلیون بود خونه شصت متری محله متوسط ،،،چون به خانم گفتن چرا اینقدر پشت کابینت ابرریختی که سقف پایین کلا گچ ریزش کرده ،وقتی رفت چنتا پوشک پچشو کرد بود تو لوله فاضلاب چه خسارتی زد به اینها ،،،خیلی دیدم این طور کسا

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

آره واقعا آفرین به شما

خودمم الان یه مستاجر دارم ماهه ماه. خانومه تنهاست. بچه هم داره که فقط آخر هفته ها میاد پیشش. خوش حسابه. شارژ ساختمان پول آب هر چی باشه فوری میده. محترم بی سر و صدا و حاشیه

😐😐😐فک نکنم خیر ببینن اینجور ادما

چی بگم بخدا قبلاً بابام مستاجر داشت بازم همین طور ما غذا میدادیم به زنش حامله بود ،چه میدونم لباس به بچش خریدیم شبانه روز کولر میزدن اسراف میکردن ،اخرم هرچی لایق خودشون بود بهمون گفتن نزدیک چندین ملیون هم میلگرد آهن رو پشت بوم داشتیم وقتی شهرستان بودیم دزدیدن ،اصلا بنظرم آدم ملک بفروشه طلا بگیره خونه دست مستاجر اشتباهه

چی بگم بخدا قبلاً بابام مستاجر داشت بازم همین طور ما غذا میدادیم به زنش حامله بود ،چه میدونم لباس به ...

منم میترسم تهش خونه رو بفروشم این مستاجرم روش باشد 😂😂😂

بعضی مستاجرا کرایه رو پول زور میبینن

دقیقا احساس میکنن صاحب خونه ارث پدروشونو خورده ،منم احتمال زیاد مستاجر خواهم شد ،ولی سعی میکنم انصاف داشته باشم بخدا