2777
2789
عنوان

مستاجر

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 59 پست

با اینکه نه متساجربم ،،نه خونه دست مستاجر داریم ، میگم همیشه حق با صاحب خونه هست اکثر مستاجر هوایی که اطرافم دیدم خیلی حق به جانب و بد جنس بودن متاسفانه

من به همه گفتم توامیدمی🕊️ناامیدم نکن پسر ام البنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شما آدم خوبی هستی انشاالله خدا به مالت برکت بده راجع به اونا نظری ندارم شاید محتاج باشن شاید هم سواستفاده گر

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

دیگه تمدید نکن بگو خودم یا فامیلم میخواد بیاد بشینه13 تومن رو هم از پیشش بردارایشونم بره خونه ای که ...

کلا ۱۰۰ پیش من داره امسال میخواستم بیرونش کنم گفت باید برم تو کوچه خیابون ، کلی التماس همسر کردم امسالم بشینه سال بعد بره

با اینکه نه متساجربم ،،نه خونه دست مستاجر داریم ، میگم همیشه حق با صاحب خونه هست اکثر مستاجر هوایی ک ...

نه من ۱۰ سال مستاجر بودم همیشه اولویت اجاره خونه بود و مراقبت از خانه هم داشتم

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

چه صاحب خونه خوبی هستین ما یکبار کرایه خونمون دوروز دیر دادیم صاحب خونمون ابو رومون قطع کرد تا ۳روز ...

😶😐وا، من از سال ۹۸ که دادم به این نشسته دیگه ندیدم خونه و شکلیه 😂

چه صاحب خونه خوبی هستی که با این همه تعویق کنار اومدی بندازش بیرون به اندازه کافی باهاش راه اومدیصاح ...

انشاالله زودی صاحب خونه بشی عزیزم الهی از غیب بی منت برسه دستت