2777
2789
عنوان

مستاجر

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 59 پست
تمدید نکن

نمیخواستم تمدید کنم باهاش همسرم بهش گفت بلند شو دنبال خونه باش ماه محرم بود بعد خیلی گریه کرد یه دختر یه مادرن ، دلم سوخت التماس شوهرم کردم بذار امسال بمونه

اگه خیلی محتاجش نیستی بهش زمان بده شرایط بد شده چند ماهیه

عزیزم دو ساله دیگه ، هی امروز فردا محتاج نیستم ولی زندگی سخت شده منم ۳ تا بچه دارم خرج و مخارج

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یقرونم که میخواهیم بذاریم رو پول کرایه اینقدر گریه زاری میکنه قشنگ نزدیک دو تومنش رو نمیده

خب شاید واقعا نداره بهش تایم بده بگو مثلا تا سر ماه حتما بقیه شو ام بده

ما پارسال ۳ ماه اجاره ندادیم شوهرم بیکار شده بود

خداییش صاحبخونه مون اوایل اصلا زنگم نزد

ولی خب بعدش دادیم

اما این جدیده ۲ روز دیر میشه زنگ میزنه

خب شاید واقعا نداره بهش تایم بده بگو مثلا تا سر ماه حتما بقیه شو ام بدهما پارسال ۳ ماه اجاره ندادیم ...

والا خواهر پارسال ۳ماه کرایه یمن نداد هیچی نگفتم بهش گفتم عیب نداره دستش خالیه ولی دیگه در این حد 🥹

چه صاحب خونه خوبی هستی که با این همه تعویق کنار اومدی بندازش بیرون به اندازه کافی باهاش راه اومدی

صاحب خونه ما میگه اجاره رو زودتر از مهلتش بزن

قرارداد ۲۰ ام هست و میگه ۱ ام هر ماه واریز کن من قسط دارم، درصورتی که اون تایم ما حقوق نگرفتیم،ده بار بهش گفتیم باز نمیفهمه و هرسری یا زنگ میزنه یا میاد جلو در بابت اجاره.خستم کرده حالا ما تاحالا عقب افتادگی اجاره نداشتیم ولی این حرف زور میزنه. رفتم به بنگاهی گفتم باز زبون نمیفهمه خرفت.منتظرم فقط قرارداد تموم شه بلند شم

عزیزم دو ساله دیگه ، هی امروز فردا محتاج نیستم ولی زندگی سخت شده منم ۳ تا بچه دارم خرج و مخارج

چی بگم تو هم حق داریا ولی ببین چه جور ادمیه

اگه واقعا نداره بهش زمان بده

ولی اگه زرنگ تشریف داره و میخواد سواستفاده کنه سر تایم قراردادشد برو شورا شکایت کن

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
والا خواهر پارسال ۳ماه کرایه یمن نداد هیچی نگفتم بهش گفتم عیب نداره دستش خالیه ولی دیگه در این حد 🥹

آره قبول دارم گفتم که صاحب خونه هام حق دارن همیشه به شوهرم میگم درسته ما نداریم ولی خب بازم خونه اوناست حق دارن کرایه رو به موقع بخوان

به نظرم واقعا جدی بهشون تایم بدید دیگه

مثلا بگو تا سر ماه حتما بده حتی اگه گف نداریم بگو دیگه مشکل من نیست از هرجا تونستید جور کنید من واقعا لازم دارم

چی بگم تو هم حق داریا ولی ببین چه جور ادمیه اگه واقعا نداره بهش زمان بده ولی اگه زرنگ تشریف داره و م ...

والا اینقدر دلم پر بود اومدم اینجا گفتم ، منم آدم دل رحم میترسم آه بکشه 😐😬

والا اینقدر دلم پر بود اومدم اینجا گفتم ، منم آدم دل رحم میترسم آه بکشه 😐😬

منم همیشه نگرانم میگم نکنه ظلمی در حق مستاجر کنم

من و تو دل نداریم باید دیگه اجاره ندیم 😅😅

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴