2777
2789
عنوان

ژل روشن كننده

| مشاهده متن کامل بحث + 31647 بازدید | 36 پست
سلام من صورتم لک قهوه ای داره یعنی خال های زیر پوستی قهوه ای به نظرتون برا منم تاثیر داره؟؟کجایی هست ...

اگه خال يا كك هس برو درشون بيار بعدا با دارو جاشونو خوب كن ك نمونه

❤️آدمي گر ايستد بر بام عشق،دستهايش تا خدا هم ميرسد❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من صورتم لک قهوه ای داره یعنی خال های زیر پوستی قهوه ای به نظرتون برا منم تاثیر داره؟؟کجایی هست ...

اصفهانی هستم بله تاثیر داره من فوم شست و شو گرفتم چون میخاستم هم ضد لک باشه هم پوستمو تمیز کنه و به عنوان شوینده ی روزانه ازش استفاده کنم

ولی سرم ضد لک و لوسیون ضد لک اوریفلم هم هست ک اونام خیلی خوبن

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...😎😚😏
اصفهانی هستم بله تاثیر داره من فوم شست و شو گرفتم چون میخاستم هم ضد لک باشه هم پوستمو تمیز کنه و به ...

عزیزم میشخ ی درخواست دوستیما قبول کنی

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
اصفهانی هستم بله تاثیر داره من فوم شست و شو گرفتم چون میخاستم هم ضد لک باشه هم پوستمو تمیز کنه و به ...

عزيزم پس همشهري هستيم 

[QUOTE=61629987]لکشو کم رنگ کرد خیلی الان فقط ی ذره جاش مونده ولی لکش کامل رفت از مال توام همینطوریه؟[/QUO

وروجک درخواست دوستیما قبول کن 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
لکشو کم رنگ کرد خیلی الان فقط ی ذره جاش مونده ولی لکش کامل رفت از مال توام همینطوریه؟

منم پوستم بااينكه مستعد جوشه ولي ابرسان اصلا نداره خشكه،نه مث تو نيس مال من لكه هاي قهوه اي از جاي جوشه اصلا پوستمو دوس ندارم خشكه بي جونه داره چروك ميشه 

منم پوستم بااينكه مستعد جوشه ولي ابرسان اصلا نداره خشكه،نه مث تو نيس مال من لكه هاي قهوه اي از جاي ج ...

اوریفلم ک بهت گفتم ابرسان هم هست خیلی خوبه ی کرم مرطوب کننده هم داره توش عصاره چتی سبز داره بزا پوستای چربه حتما ی ابرسان فاقد چربی بگیر

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...😎😚😏