2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا تاثیر داره؟  اوریاژ گرفتم تاثیری نداشته

اينو دكتر بعد از ميكرودرم برام نوشت هنوز استفادش نكردم نميدونم خواستم بدونم كسي تجربه نداره ازش استفاده نكرده ك انگار از شانس من كسي هم نزده تاحالا

❤️آدمي گر ايستد بر بام عشق،دستهايش تا خدا هم ميرسد❤️
اينو دكتر بعد از ميكرودرم برام نوشت هنوز استفادش نكردم نميدونم خواستم بدونم كسي تجربه نداره ازش استف ...

اگه دکتر برات نوشته بزن خب

لکت ناشی از چیه؟جای جوش یا ‌....

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...😎😚😏
وروجك جان همين بيتروي رو زدي؟

نه even out  رو زدم خیلی عالیه مارک اوریفلم قیمتشم ۴۵تومنه فوم شست و شو هستش لک ها رو میبره پوستو تمیز میکنه و ابرسانی هم میکنه من لک ناشی از جای جوش داشتم دو هفته استفاده کردم خیلی بهتر شده هنوزم دارم میرنم عزیز دلم اوریفلم دومین برند برتر ارایشی هستش مخصولاتشم گیاهیه ضرر نمیکی اگه استفاده کنی

نه even out  رو زدم خیلی عالیه مارک اوریفلم قیمتشم ۴۵تومنه فوم شست و شو هستش لک ها رو میبره پوس ...

اينكه استفاده كردي فوم شست و شو بودش؟پوستت چرب و جوشي و جاي جوشي بود؟اگه پوستت مث منه تا فومم ك تموم شد از فوم تو بگيرم قيمتشم خوبه من فومم رو گرفتم نزديك ٧٠

❤️آدمي گر ايستد بر بام عشق،دستهايش تا خدا هم ميرسد❤️
نه even out  رو زدم خیلی عالیه مارک اوریفلم قیمتشم ۴۵تومنه فوم شست و شو هستش لک ها رو میبره پوس ...

سلام من صورتم لک قهوه ای داره یعنی خال های زیر پوستی قهوه ای به نظرتون برا منم تاثیر داره؟؟کجایی هستین

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
اينكه استفاده كردي فوم شست و شو بودش؟پوستت چرب و جوشي و جاي جوشي بود؟اگه پوستت مث منه تا فومم ك تموم ...

عکس پوستمو نیزارم ببینی الان صب کن