2777
2789
عنوان

ژل روشن كننده

| مشاهده متن کامل بحث + 31647 بازدید | 36 پست
اوریفلم ک بهت گفتم ابرسان هم هست خیلی خوبه ی کرم مرطوب کننده هم داره توش عصاره چتی سبز داره بزا پوست ...

زير نظر دكتر فقيهي هستم ولي هرچي دارو ميگيرم اصلا فرقي نميكنه اينهمه پول ميدم ميرم داروهاشو ميگيرم حتي سر سوزن هم فرقي نكرده خيلي ناراحتم حالا ميخوام برم زير نظر دكتر شاهمرادي تو شمس ابادي،اره بايد حتما بگيرم پوستم داره چروك ميشه😭😭😭

❤️آدمي گر ايستد بر بام عشق،دستهايش تا خدا هم ميرسد❤️
منم پوستم بااينكه مستعد جوشه ولي ابرسان اصلا نداره خشكه،نه مث تو نيس مال من لكه هاي قهوه اي از جاي ج ...

منحوصلم خیلی سر رفته ایدی میدی تو تا ی ذره با هم بحرفیم البته اگه دوس داری

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...😎😚😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زير نظر دكتر فقيهي هستم ولي هرچي دارو ميگيرم اصلا فرقي نميكنه اينهمه پول ميدم ميرم داروهاشو ميگيرم ح ...

دکترا ک ویز حالیشون نیست فقط پول میگیزن

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش...😎😚😏

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم
آنقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت
یا لیزر میرفتم جلسه ای چهارصد هزار
لک صورتم می‌رفت وقتی لیزر نمی‌رفتم برمیگشت
کرم معجزه شب هم زدم پوستم داغون شد.جوشهای بزرگی زدم که جاش چال شد.
تا شماره یه خانم رو تو دیوار پیدا کردم که کرمهاش‌مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا بود خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خداخیرش بده شمارش میذارم خیلی خانم خوب و منصفی هست دلش میسوزه ضمانت بازگشت کرم تا ده شب میده.لک صورتم رفته کک و مک رفته صورتم پنج درجه سفید شده چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم ملا چهذمو عوض کرده خداشاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خداخیرش بده به حق علی چون دنبال سود نیست
منم چون خیلی عذاب روحی  کشیدم بخاطر پوستک خیلی خرج کردم دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه به هر کسی اعتماد نکنید ولی این خانم من کارش دیدم معتبره اینم شمارش09026744639 از همدان ارسال میکنه.پیجم داره بهش پیام بدید برای مشاوره پیجشو ازش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید.شماهو کرم زدید نتیجه گرفتید جون بچه هاتون دعام کنید معرفی کردم بهتون

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم
آنقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت
یا لیزر میرفتم جلسه ای چهارصد هزار
لک صورتم می‌رفت وقتی لیزر نمی‌رفتم برمیگشت
کرم معجزه شب هم زدم پوستم داغون شد.جوشهای بزرگی زدم که جاش چال شد.
تا شماره یه خانم رو تو دیوار پیدا کردم که کرمهاش‌مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا بود خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خداخیرش بده شمارش میذارم خیلی خانم خوب و منصفی هست دلش میسوزه ضمانت بازگشت کرم تا ده شب میده.لک صورتم رفته کک و مک رفته صورتم پنج درجه سفید شده چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم ملا چهذمو عوض کرده خداشاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خداخیرش بده به حق علی چون دنبال سود نیست
منم چون خیلی عذاب روحی  کشیدم بخاطر پوستک خیلی خرج کردم دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه به هر کسی اعتماد نکنید ولی این خانم من کارش دیدم معتبره اینم شمارش09026744639 از همدان ارسال میکنه.پیجم داره بهش پیام بدید برای مشاوره پیجشو ازش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید.شماهو کرم زدید نتیجه گرفتید جون بچه هاتون دعام کنید معرفی کردم بهتون

سلام دوستان گلم اگه دنبال یه لایه بردار عالی هستین که هم لایه برداره وهم شفاف کننده پوستتونه بهتون پیشنهاد میکنم برین این پیج اگه بدونین چقدر عالی مشکل من که حل شد انشالله به نتیجه دلخواهتون برسید آدرس پیج اينستا شونم واستون میذارم 🥰🥰🥰mojezeye_zibayi98@

سلام عزیزم برای خرید بهترین صابون صورت شست و شوی من سایت اسپیتا رو پیشنهاد میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول رو آوردن در خونه پولشم میدی.

https://spita.ir/the-best-face-wash-gel-brand/