2777
2789
عنوان

از زندگی سیرم

115 بازدید | 9 پست

بیش از ۵ سال هست که با افسردگی و ار بچگی با اضطراب شدید زندگی میکنم خانواده و بچگی خوبی داشتم با توجه به صحبت های تراپیست به صورت ژنتیکی درگیر این مشکلاتم انگیزه،انرژی حتی حال انجام یه کار ساده ندارم و سخته همه چی مدام شغل عوض میکنم بخاطر ریشه های ترس و استرس از حضور توی جامعه میترسم هر بار که وارد جامعه شدم استرس و ترس هام جلوم قد علم کردن و دوباره برگشتم کنج خونه حالا بعد از اینهمه سال دلم میخواد دوباره درس بخونم وارد یکی از رشته های پیراپزشکی بشم اما من با این همه مشکل چجوری وارد جامعه شم منی که کوچیک ترین حرفی بهم میزنن تا یک ماه بهم میریزم چجوری آخه💔بعصی وقتا میگم کاش مرده بودم یا فکرای خود#ک#شی میاد سراغم در حالی که عمیقا میخوام زنده باشم و زندگی کنم میخوام درس بخونم ولی شخصیتم انقدر داغون و ضعیفه که نمیتونم انگاری

من که انقدر با خودم کار کردم بهتر شدم وارد جامعه شدم ازدواج کردم انا باز خراب شدم بیشتر زخم خوردم بیشتر روم هنه چی اوار شد

دکتر هم میرفتم فقط یه سری قرص الکی میداد و خواب اور

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که انقدر با خودم کار کردم بهتر شدم وارد جامعه شدم ازدواج کردم انا باز خراب شدم بیشتر زخم خوردم بی ...

دقیقا هرچی کار کردم هرچی حواسمو پرت کردم خودمو درگیر کردم باز با یه موج شدید تر برگشت و زخمی تر شدم🥲کاملا میفهمم چی میگین دقیقا ۵ ساله هی قرص خوردم تحت نظر روانپزشک البته فقط بیشتر خسته و خوابالود شدم انگار که هیچ تاثیری نمیذارن

درمانی نداشت قرصی گفتگویی یا تمرینی؟؟؟

برای من نه فقط پول ریختم دور تراپیستی که میرفتم جلسه ای ۴ تومن میگرفت پیش بهترین رفته بودم آخرش هم گفت همه چی بستگی به خودت داره.چیزی که سخت میکنه روند درمانم رو همین ژنتیکی بودنشه من هر چقدر به هر چیزی چنگ ب بازم هستش

پیش یک روانپزشک برو وقتی ژنتیکی باشه حتما انها بهتر میدونند چکار کنند

۵ سال هست که تحت نظر روانپزشک هستم فقط با دارو بی حس میشم اما اون غم شدید و پوچی هست هرچقدر دارو عوض کردیم و دوز بالا بردیم بازهم هست

۵ سال هست که تحت نظر روانپزشک هستم فقط با دارو بی حس میشم اما اون غم شدید و پوچی هست هرچقدر دارو عوض ...

منم افسردگی شدید داشتم ولی با دعا و توسل و کمک از خدا درست شد باور کن از ان روز به بعد کوچکترین افسردگی رو نداشتم

منم افسردگی شدید داشتم ولی با دعا و توسل و کمک از خدا درست شد باور کن از ان روز به بعد کوچکترین افسر ...

اتفاقا رابطه ام با خدا عالیه ولی بعضی چیز ها خارج از مسائل اعتقادی هست

اتفاقا رابطه ام با خدا عالیه ولی بعضی چیز ها خارج از مسائل اعتقادی هست

همه چیز دست خداست مرده رو به اذن خدا زنده میکنند بعد چنین مشکلی از حیطه خداوند خارجه نذر کن از خدا بخواه

مخصوصا که به عمل خود کش ی فکر میکنی خود خدا کمکت میکنه انشالله خدا نظر لطفش رو به شما داره