2777
2789
عنوان

عشق قدیمی

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 75 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز به بلوغ فکری نرسیدی عزیزم..هر وقت درک کردی با هر کی ازدواج میکردی آخرش کمبودها و نقص هایی در زن ...

۳۲ سالگی برای بلوغ فکری کافیه . اینم میدونم اگه با اونم ازدواج میکردم ۸۰ درصد زندگی خوبی نداشتم ،اما خیلی بد از هم جدا شدیم .

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

بدترین اینه که طرف دور ازدواجو خط بکشه و تو هربار همراه با بچه هات اونو میبینی عذاب وجدان میگیری

ای وای ای وای .

این بعد ۸ سال ازدواج کرد ، یعنی ۸ سال بعد من .

۳۲ سالگی برای بلوغ فکری کافیه . اینم میدونم اگه با اونم ازدواج میکردم ۸۰ درصد زندگی خوبی نداشتم ،اما ...

منم شرایط شمارو دارم شوهرم دادن ۱۳ ساله

اونم بعد ۱۳ سال نامزدیشه

همچی فراموش شده بود باشنیدن اینکه نامزد میکنه همچی تازه شده

بعد 16 سال هنوز درگیرشی؟؟؟ میدونستی ممکنه اون اصلا بهت فکرم نکنه من تو این 23 سال عمری که از خدا گرف ...

منم رل داشتم پشیمون هم شدم کات کردم ازشون هم بدم اومد .

ولی این یکی از دلم بیرون نمیره

صد در صد

البته درست میگی ،یکی میشناسم با عشق آتیشی ازدواج کرد ،ولی شوهرش کتکش میزد خرجی نمیداد بعدش زنگ دوم صیغه کرد .

من نظر خودم اینه خدا میزاره سر راهتدو طرف باید عرضه نگه داشتن رو داشته باشن تا بشه من خودم جوری به عشقم رسیدم که هیچ وقت اون موقع نه من فکر میکردم میشه نه اون هر دو ناامید بودیم شاید باورت نشه داخل چند ساعت ورق به نفع ما برگشت چون ول نکردیم

آخر همه زندگیها مثل همه...و هر کس از یه چیزهایی ناراحت خواهد بود.. کسایی که به عشق رسیدن هم روزی میا ...

بله خیلی ها دیدم پشیمونن . ولی دله دیگه .

من احساس میکنم عشق واقعی همونیه که بهش نرسی چون اکثر آدما باگ هایی دارن که اگه ببینی نمیتونی بازم مثل قبل عاشقشون باشی

مگر اینکه اون تصویر آرمانی از طرف تو ذهنت باقی بمونه

عشق ی طرفه ی جور سخته دوطرفه ام که نشه بهم رسید ی جوره دیگه

اینکه با این همه بدی که بهم کرد نتونستم فراموشش کنم اون اصلا براش مهم نبودم چکار کنم نمیتونم به زندگی برگردم